Sivut

maanantai 8. helmikuuta 2010

Jotta pysyttäisiin aiheessa...

...pitää mulla olla jotain näpertelyblogin aihepiiriin sopivaa jotta voin päivittää Rooman terveisiä :D

Lauantaina siis tänne lennettiin ja tottakai lentokoneessa piti sitten neuloa. Olin joskus marraskuusa aloittanut Diagonal eyelet hand warmerssit mutta en jaksanut tehdä kuin yhden. Lentokoneessa oli tarkoitus vääntää sille pari ja valloittaa Rooma uusilla kämmekkäillä. (sori, suoristamattomat silmärypyt koska juuri nyt ei ole mahdollisuutta käsitellä kuvia)
rooma1 005

Puisille puikoilleni iski kuitenkin lentokammo tai jotain ja päättivät tehdä itsemurhan käsiini!
rooma2 160

rooma2 163

Onneksi siskollani oli ylimääräinen bambupuikko, tosin eri kokoa kuin oma puiseni mutta ihan hyvä kämmekäs tuli eriparipuikoillakin, ei se niin tarkkaa ole.
rooma1 014

Ja valmiit kämmekkäät kuvasin Colosseumilla, kas näin!
rooma4 027

rooma4 025

ja in action
rooma4 068

Jeps, se niistä.

Reissu jatkuu vielä, saas nähdä mitä keksin. Ainakin neulegraffiteja tiedossa ;) Sääkeskeisille tiedoksi että nämä kaksi päivää on ollut aivan kirkas taivas, ei pilvenhattaraa missään. Lämpöä yli 10 astetta eli kuitenkin mukavan vilpoisa mutta aurinko paistaa niin lämpöisesti että oi oi oi!!! Että ihan kevätfiilis on, mahtavaa. Huomiseksi luvattu heavy rain ja loppuviikoksi sadekuuroja. Mutta me ei olla sääkeskeisiä eikä sokerista. Lisäksi oltiin varaudutta koko viikon kestävään sateeseen ja kylmyyteen joten positiivista todellakin että näin. Kesähelteillä mua ei tänne saisi kirveelläkään.

8 kommenttia:

 1. Ihanat kämmekkäät! Ja ihanan väriset!

  VastaaPoista
 2. Oih! Tahtois kanssa jonnekkin ulkomaille. Muuten kiva blogi sulla :). Oon lukenu tätä jo ties kauan ja nyt päätin uskaltaa kommentoida ensimmäistä kertaa :)

  VastaaPoista
 3. Ah, ihania kuvia! Haluan ulkomailleee :<

  VastaaPoista
 4. "in action" REPS! :D

  Oot mun virallinen päivän piristäjä :)

  VastaaPoista
 5. Kyl on kämmekkäillä mahtava kuvaustausta. Mahtikämmekkäät ne siis ovat!

  VastaaPoista
 6. Ekaa kertaa kommentoin, rento ja hauska blogi, poseerauksille peukku... ylös :D Joo, helteillä tuolla Roomassa on tuskaa, myö käytii miehen kaa siellä syyskuussa pari vuotta takaperi ja hiki vaa virtas :/ muuten kiva paikka :)

  VastaaPoista
 7. Oi, omasta Roomanreissusta on jo sen verran aikaa, että kelpais matka mullekkin..

  Muistatkos muuten edes noin suunnilleen, että kuinka monta silmukkaa loit siihen viiksikauluriin? mun arviointitaidot kun on ihan nollassa..

  VastaaPoista
 8. Pätkä: Kiitos :)

  Pia: Kiitos :) Ja kiva kun kommentoit, toivottavasti uskallat jatkossakin :)

  Inka: Matkakuume on onneksi ihan mukava tauti :)

  Heli: Hihii, kiitos :D

  Romulus: Joo, vähän eri asia kuin aina ne mun olkkarin romukasan edessä kuvatut paskalla keinovalolla :D

  Anonyymi: Kiitos! Mä viime kesänä pidin lomani toukokuussa, oli mukavampi matkustaa kuin kesän pahimpina hellekuukausina :) Tää helmikuumatkailu on vielä parempi :D

  Menni: Tähän hätään en muista enkä pysty nyt tarkistaan mutta katsopa siitä ohjeesta, enkös linkannutkin siihen sen alkuperäisen ohjeen. Lisäksi tietysti aina kannattaisi neuloa mallitilkku josta laskea montako silmukkaa senttimetrillä sillä langan, puikkojen ja käsialojen mukaan vaihtelee se tiheys.

  VastaaPoista