Sivut

maanantai 1. kesäkuuta 2020

4. - 10. pari Laineen sukkakirjasta

Huuh, en ole ehtinyt blogin puolelle aikoihin!!! Nyt olisi tulossa melkoinen sukkapaketti tähän väliin. Olen neulonut nyt yhteensä 10 sukkaparia Laineen 52 x villasukat -kirjasta ja ne kolmet ensimmäiset olenkin blogissa jo esitellyt (täällä ekat, täällä tokat ja täällä kolmannet), joten ei niistä nyt sen enempää.

Mutta ne seitsemän muuta paria. Itse asiassa tein aiheesta videon, koska olin haastanut itseni tekeen neuleaiheisen videon Youtubeen tän vuoden aikana, sillä itse suorastaan suurkulutan muiden tekemiä höpötysvideoita, joten halusin antaa jotain takaisinkin. Eli laitetaan se tähän nyt:Ja sitten normaalissa blogimuodossa.

4. pari on Oona. Ajatus lähti ihan vain siitä, että minulla oli jämälankana kahdessa värissä puuvillasukkalankaa (Rico Design Superba Cotton Stretch) ja etsin mallin, minkä voisin soveltaa tehtäväksi tällä tavoin kaksivärisenä ja kirjasta silmään pisti tarkoitusta varten Karen Borrelin malli Oona.


Viidentenä parina Lumme, joiden suhteen en kyllä onnistunut lainkaan. Näistä tuli aivan liian isot. Olen tehnyt tosi vähän varpaista aloittaen sukkia ja tässä oli tosi joustava kärki ja kantapää, joten teki koon arvioinnista entistä hankalampaa. Lanka oli myös aika kamalan tuntuista ja kamalaa neulottavaa, eikä se kyllä ulkonäöllisestikään kovin kaunis ollut. Malli on kyllä kaunis, mutta mun sukasta ei oikein lumpeen kukat edes erotu.


Kuudentena mallina neuloin Elve-tossut ja näistä tuli tosi ihanat!


Tossuissa oli hauskoja yksityiskohtia ja erilaisia tekniikoita ja ne ovat tosi söopöt! Tein sukat Novitan 7 veljeksestä.


7. valmistunut malli on Mica. Se on myös Novitan 7 veljeksestä, Lappi-sarjaa (lanka saatu Novitalta). Nämä valmistuivat reilussa vuorokaudessa, kun vähän sukatutti.


Kahdeksan pari sen sijaan oli kesken kaksi kuukautta. Branches. Lankana Regian Pairfect.


Näissä oli melkoinen vääntäminen, mutta ovat kyllä valmiina tosi hienot ja näyttävät.


9. pari on Rocking Chair ja ne neuloin Novitan Venlasta.


Ja kymmenentenä Bembe. Novitan Nallesta.


Kesken on useampi pari, joten voisi sanoa, että vähän nyt on hurahduksen puolelle mennyt tuon kirjan kanssa.

12 kommenttia:

 1. Voi miten kiva sukkaesittely! Kiitos siitä. Tosta on hyvä jatkaa, kun oikeestaan jo neljäsosa kirjan malleista on neulottu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ihan vielä neljäsosaa valmiina :D Mutta katotaan, josko sais esim puolet neulottua :)

   Poista
 2. Sä sitten otit haasteen vastaan, että neulot kaikki mallit kirjasta? :D Ihania sukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ottanut. Aion vaan neuloa niitä paljon nyt, kun on hyvä draivi päällä :D 52 on ehkä vähän liikaa mullekin. Vaikka on kymmenen paria valmiina, niin kuitenkin 42 puuttuu, jos kaikki haluaisin saada tehtyä.

   Poista
 3. Aivan ihania sukkia! Täytyy kurkata myös video, kunhan kerkeän :)

  VastaaPoista
 4. No, huh! Mikä sukkavauhti päällä! Hienoja sukkia olent neulonut toinen toisensa perään. Itse asiassa olin päättänyt ostaa tänään Titityystä tuon sukkakirjan siellä käydessäni. Kas kummaa, umohdin. Sentään sain ostettua lapsenlapsen neuletakkilangat. No, seuraavalla kerralla. On kyllä pakko ostaa.

  VastaaPoista
 5. Onpa ihania sukkia. Nuo tossut on tosi kivan näköiset, tuollaiset haluaisin itsellenikin (kunhan joku neuloo, itse en takuulla tee). Alimmaiset ruskeat sukat oli kivat värin puolesta, jotenkin todella herkullisen värinen ruskea ainakin kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossut on kyllä tosi kivat. Ja samaa mieltä olen ruskeankin suhteen, tosi kiva sävy!

   Poista
 6. Kaikki sukat on kauniit ja kiva ja erityisesti ne siniset tossukat on nastat. Katsoin tuon videon ja tykkäsin. Hyvin puhuit ja reippaasti eteni asia, eikä asian vierestä. Just sopivan mittainen mulle. Mä en oikeastaan katso/kuuntele vlogeja koska liian pitkiä, sekavia ja liikaa jaaritusta. Välillä taas yritän ja totean ettei ne ole mun juttu. Mieluummin luen blogeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, että neulevideoissakin on jokaiselle jotakin :) Mä tykkään kaikenlaisista, mutta itselle ei tuntunut lainkaan luontevalta jaaritella. Ehkä vähän jännittikin, niin piti sit vaan puhua kaikki nopeasti putkeen. Mutta tiedän, että monet tykkäävät katsoa lyhyitä ja ytimekkäitä videoita, joten en antanut sen häiritä.

   Poista