Sivut

keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Yksi trikoopipo, mikä sai oman postauksensa

Syksy tuli ja yhtäkkiä kaikki taaperon pipot näyttivät liian kesäisiltä ja pastellisilta. Korkkasin Tyyne-Esteriltä joulusesonkia varten ostamani punaisen ruututrikoon ja ompelin siitä tyttären punaiseen takkiin mätsäävän pipon. Kaava on Paapiin kaavakirjasta ja tein kokoa S, sillä aiemmat XS-kokoiset alkoivat jo oleen nafteja. Iso tästä tuli, mutta ei ehkä kuitenkaan liian iso.Pelkäsin tonttulakkifiboja, mutta onneksi joululaulut eivät vielä alkaneet soida päässä, vaan pipo sopi täydellisesti siihen, että haettiin torilta pieni satsi kotimaisia omenoita ja fiilisteltiin syksyä.
Syksy on parasta!

2 kommenttia:

  1. Ei ole yhtään tonttulakki, mutta mikäpä estäisi joulun alla käyttämästä vaikka tonttulakkinakin. Minusta tämä Tyynen ruutuvihko on ihan huippu kuosi. Mulla on tätä monen värisenä. Yhden mekon olen tehnyt mustavalkoisesta ja leggarit valkoharmaasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä huippu kuosi! Leikkasin samalla leggarit tyttärelle, niitä en vielä ommellut. En vielä tiedä mitä lopusta teen, ehkä tonttulakkeja, haha :D Mutta joo, voisi kyllä ostaa muissakin väreissä!

      Poista