Sivut

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Viikon materiaalit!

Tällä viikolla on tullut saatua ja hommattua ihan kunnioitettava märää kässämatskuja! Olin viisi päivää kotopuolessa ja sillä välin posti oli tuonut Verson puodista tilaamani räsymaton näköisen trikookankaan (jonka tietenkin toivoin saapuvaksi ennen reissua jotta olisin voinut ommella äitini saumurilla ja omakotiasumisen suoman läpi yön koneen hyrskyttämisen turvin mutta aina ei voi voittaa). Tilasin heti kättelyssä kaksi metriä niin ainakin riittää hetkeksi, on meinaan sen verran ihana kuosi ja kun tuolta Verson puodista kaikki kankaat loppuu aina tyyliin 10 minuutin kuluttua siitä kun ne on ilmestyneet nettikauppaan.


Posti oli tuonut myös lukijani lähettämät VR-napit jotka hän oli löytänyt kirpputorilta. Olen näistä aivan liekeissä! Miten mahtavaa että joku on vienyt nämä kirpulle! Johonkin vaatteeseen nämä täytyy kyllä jäbälle ommella ja mietin jo sitäkin että voisi itselleni tehdä korvikset, oi oi! Kiitos vielä aivan tuhannesti Elmo!


Itsellänikin kirppisjumalat olivat suotuisia kun kotopuolessa käydessäni löysin (Barbapapa-puupalapelin, Tuomas Veturin ja hienon paidan lisäksi) muutamalla eurolla metritolkulla Tampellan puuvillakangasta. Joo, se on nyt rypyssä koska pesin sen heti. Ensi kesäksi pojalle housut tästä ehdottomasti ja itselleni hame vaikka heti.


Ja koska nyt on Dropsin merinoale, poikkesin mummulareissulla tietenkin myös Tapsalla ostamassa kasan merinoa. Joo, ennen mulla oli aina hyvin maltilliset lankavarastot mutta pahoin pelkään etten ole enää ihan maineeni veroinen. Tosin tiedän kyllä mitä näistä teen joten ihan en vaan varastoon ostanut halvasta hinnasta seonneena tälläkään kertaa.


Kas noin, mistäköhän sitä alottaisi :D

16 kommenttia:

 1. Tuo Tampellan kangashan on vähän saman henkinen, kuin teidän olkkarin verho ^_^ Voi vitsit, nuo VR:n napit on mahtavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Saisi ne mätsäävät sohvatyynytkin tuosta :D Ja joo, noi napit, aivan mahtavat!!!

   Poista
 2. Hyviä hankontoja teitkin! Mitähän noista langoista on tulossa?

  VastaaPoista
 3. Aivan upeaa on kyllä tuo Verson trikoo! Ja kelpais mulle kyllä moni muukin kangas samaisesta puodista. Ja mahtavia kirppislöytöjä ja lankojakin! Nyt on materiaalit kohdillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja joo, olis mullekin kelvannut about 10 muutakin kangasta mutta kun en ihan vielä ole päässyt tuohon nopeuskilpailukulttuuriin sisään niin laihaksi jää kangasostokset (toisaalta ihan hyvä, kukkaro kiittää!)

   Poista
 4. http://www.luxurytrainclub.com/wp-content/uploads/2014/08/VSOE-staff.jpg
  tää tuli mieleen noista ihanista napeista ja langoista kun teillä on sitä junailua ollut ;)

  VastaaPoista
 5. Sullon mahtavat materiaalit ! Oon kuolannut tuota räsymattokangasta ja jatkan kuolaamista...Mun viikon materiaalit etsitään luonnosta, muksun kanssa <3

  VastaaPoista
 6. VR:n napit loistojuttu. Näkisen ne heti meidän pienen miehen takissa! eli jos ylijäämää jää niin tehdään kaupat? ;)

  VastaaPoista
 7. Voi ei, mitä nappeja nuo VR:t! Jos sulta edes yksi liikenisi, voisin tehdä kaupat :-)

  VastaaPoista