Sivut

perjantai 5. syyskuuta 2014

Kaksi päivää mallintöitä

Kuten on aivan varmaa, en pysty oleen koko ajan hehkuttamatta nyt Mainion uutta syysmallistoa koska lapseni on yksi malleista! Aiemmin näytin ensimmäisiä pressikuvia, nyt on vuorossa kulissien takaa -matskua kuvauksista.


En ole ennen ollut mukana missään vastaavassa joten nämä kaksi päivää olivat todella mielenkiintoiset. Otin kuvia ihan vain kännykällä koska sen verran osasin etukäteen aavistella että päivä on työntäytteinen äidinkin osalta eikä sitä kameraa välttämättä ehdi saatika jaksa kaivaa esiin. Ja kyllä se ihan työstä kävi ilman kameraakin. Lapsi vipelsi tietenkin minkä kerkesi ja poseerauskarkkeja meni niin paljon että ihan hävetti. Silti olen yllättynyt ja tyytyväinen siihen miten hyvin meni meillä ensikertalaisilla!
Lähetin tämän alemman "blogilapset" -kuvan paikan päällä siskolleni ja hän vastasi että "teiniangsterit röökipaikalla" enkä oikein päässyt siitä mielikuvasta enää eroon. Hehe, siltä se kieltämättä näyttää. Suut on varmasti mutrussa koska paksut vaatteet päällä lakkeja myöten ja ulkona paahtoi elokuun alun 30-asteen helle ja aurinko paistoi päin näköä.


Ensimmäisenä päivänä kuvailtiin asuja pienemmissä kokoonpanoissa, seuraavana lähdettiin koko jengi metsäretkelle (isommat lapset kuvattiin koulumiljöössä). Siellä alkoi olla hankaluuksia tällä retkiporukan nuorimmaisella osallistujalla enkä tiedä onko hän yhteenkään ryhmäkuvaan päätynyt mutta noh, olipahan muuten oikein hauska reissu. Raukka kun ei jaksanut olla paikoillaan niin kauaa että koko lauma saatiin kameran eteen. Ja kun olisi pitänyt juosta tietä pitkin muiden mukana, pikkumies kirmasi väärään suuntaan ja lopulta jäi pilkkimään päiväunen tarpeissaan äidin syliin. Aina ei voi voittaa.
Tänään tosiaan tuli syysmalliston ensimmäiset vaatteet Mainion verkkokauppaan ja ensi viikolla tulossa lisää. Jäbä edustaa lähinnä siellä vauvojen puolella sillä reilun mitoituksen, käännettävien resorien sekä tuplakokojen ansiosta tämä melkein 2,5-vuotias menee Mainion kokoon 86/92 vielä oikein hyvin. 


Seuraava kuva onkin Mainion nettisivuilta otettu, koska kyllä, siinä on lapseni. Ja Kaamos. "Kaamoa" onkin hoettu hyvin paljon tämän kuvausreissun jäljiltä. Tai no itse asiassa jo kesäkuisen Imatran reissumme jälkeen minkä matkakuvista jäbä oli ilmeisesti bongattu ja kutsu mallinhommiin kävi! 


Saatiin lapsen päällä kuvatut vaatteet palkkioksi mallintöistä ja ovat kyllä kovasti mieluisat ja nyt malliston julkaisun jälkeen pääsevät enemmän käyttöön kun tämän somemutsin ei tarvitse varoa liiallista näkyvyyttä ennen aikojaan :D Vasemmalla collegetakki, oikealla silmu-housut.


Jos ei vielä ole tullut Mainion syysmallisto -övereitä niin kannattaa tsekata Lähiömutsin kirjoitus samasta aiheesta tältä illalta. Jeij!

4 kommenttia:

 1. Voi mitä söpöliinejä! Jäbä näyttää kyllä niin retrosöpikseltä tuossa musta-valko tasaraitahaalarissa ja consuissa :) Vaatteetkin on siis hienoja myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, mitä söpöliinejä niin lapset kuin vaatteetkin :)

   Poista
 2. Kivoja vaatteita ja tietysti hieno malli :)

  VastaaPoista