Sivut

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Pikkujäbälläkin käsityöasu!

Neulomani ällöhempeän keltainen lintutakki on toiminut sisustuselementtinä koska on muka ollut liian iso. Niin sitä jumittaa siihen ajatukseen että meidän 1,3-kiloisena syntynyt minivauva olisi vieläkin pieni. Mutta eihän se ole! Mieheni kysyi eilen että eiköhän tuo nyt jo mahtuis päällekin. No hittolainen, just ja just meni enää napit kiinni! Ärsh! No, onneksi ehdittiin se päällä kuitenkin tänään uusien harrastusten pariin joten ei ihan käyttämättä jäänyt.


Itse hengasin viikonloppuna ihmisten ilmoilla minäkin. Ylläni conversetoppi, sen alla sinistä. 


Sain taas mieheltäni yhdet mustat Consut teurastettaviksi. Mulla on niitä nyt aika hiton paljon (siis vuosien ajan oon ne leikannu talteen ja kaikki ovat olleet ihan oikeesti rikkinäisiä), pitänee kehitellä jokin isompi jutska niistä.

12 kommenttia:

 1. Tuo on muuten se syy, miksi en ole oikein uskaltanut ystävien lapsille vaatteita tehdä, ne olisivat saletisti antohetkellä jo aivan liian pieniä :D

  Mutta hyvä, että päätyi käyttöön nyt, kuin ei milloinkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sit jos tekee reilusti isoja niin saattavat unohtua jostain kaapin nupista henkarilla roikkumaan ohi onnensa :P

   Poista
 2. Voi että oot kaunis tuossa kuvassa! -Liisu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vaik tokikaan en blogiin niitä todenmukaisen näköisiä kuvia laitakaan ;D

   Poista
 3. Mut tuo menee sit komiasti sille kakkoselle kun sen muistaa kaivaa aikaisemmin käyttöön:). Takki on tosi hyvännäköinen pikkukaverin päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta joo, mikäli kakkosta siunaantuu :D Mutta täytyy lohduttautua sillä ettei tota oikein tätä aiemmin olis voinut käyttöön ottaakaan kun on ollut niin älyttömän kuuma!

   Poista
 4. Ui mite kivalta tuo neule näyttää tein söpön ison pikkumiehen päällä! Ja ui mite nätiltä rouva Hupsistarallaa itse näyttää tossa toisessa kuvassa, tosi kaunis, ihanat hiukset ja nii sulone hymy.

  VastaaPoista
 5. Miten sä pystyt tekemään aina käsitöitä ? :D Mulla on sillä lailla, että etenki jos ei oo hetkeen esim kutonu sukkaa ja sit ku tekee liikaa niin tulee hartiat tai käsi jännityksestä kipeeks ku pitää pitää lankaa ja työtä kiinni. Voi, onpas huono selitys, toivottavasti ymmärsit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleehan ne kipeeks mut sitten täytyykin harrastaa niskahartiaseutua avaavaa jumppaa ;D Ja on sitä joskus neulottu apinan raivolla ice powerit hartioilla ja itketty ukkoa hieromaan. Ennen lasta kävin bodycombat-tunneilla ja siellä kyllä aukes paikat! Nyt en ehdi semmosissa käymään joten pientä taukojumppaa aina väliin niin ei kipeydy :)

   Poista
 6. Lapsellisen ihana tuo neuletakki!!

  VastaaPoista