Sivut

maanantai 6. elokuuta 2012

Niksipirkkamatskua

Niin, jos joku vielä ihmettelee että miten ehdin neulomaan kun on vauvakin niin tässä vinkkiä muillekin. Laittakaa se synnytyssairaalasta saadusta Pampers-krääsälaatikosta tullut helistin puikon päähän niin vauva on ihan haltioissaan kun se helisee puikkojen heiluessa ja seuraa sitä katsellaan innoissaan. Kaikki voittaa :D Tämä tosin toimii mulla hyvin senkin vuoksi että tykkään joka tapauksessa neuloa lattialla.


Nyt on taas kauheesti ollut vaan vauva-asiaa mutta eiköhän tässä jotain aikuisten juttuakin ole lähiaikoina tuloillaan!!! :)

24 kommenttia:

 1. Oot kyllä nero! :)

  VastaaPoista
 2. Tää on kyllä ihan nerokas neuleholistikeksintö :D kuinka kauan vauva pysyy tällä viihdytettynä? Ja aattele, ehkä jotain neljä tai viisi vuotta enää, niin voit opettaa sen vauvankin neulomaan ja virkkaamaan ja sit voitte tehdä yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ottanut aikaa, kyllä se kuitenkin ihan mukavan aikaa sitä jaksoi tuijotella. Tosi tarttis laittaa toiseen puikkoon kans kun oli vähän mälsää se että joka toisella kierroksella helistin meni kauemmaksi eikä nähny kunnolla.

   Poista
 3. Tyyppi on ihan koukussa! Ihan paras ilme.

  VastaaPoista
 4. Mut hei, minkäs virkkuun päällä se pikkumies makaa? Oletko esitellyt työn blogissa, eläinpeittosi on ainakin huippu.

  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lintupeitto on siskoni tekemä, oon maininnut siitä tuossa merkinnässä, klik, se on kyllä mielettömän hieno köllöttelyalusta :)

   Poista
 5. Supervauvaihminen ystäväni teki sukkapuikon päähän systeemin, missä oli tosiaan lanka, sen päässä valkoinen massapallo ja massapallossa mustaa teippiä muutamia viivoja. Se oli todella iso hitti :D

  VastaaPoista
 6. ihan super-ihana köllöttelypeitto!

  VastaaPoista
 7. ovela keksintö, pitääpä kokeilla, kun meidän vauva on vaan sekoittamassa mun lankoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pikkujäbä ei onneksi vielä sekoita lankoja kun ei vielä hamua käsillään mitään :D

   Poista
 8. Hahaa, mahtava idea! Harmi ettei taida toimia pyöröpuikoissa :D Tai ehkä joku tosi iso silmukkamerkkihässäkkä ajaisi saman asian...

  VastaaPoista
 9. http://liisahietanen.com/

  Tuli niin sun blogi mieleen, kun katsoin tätä :) Joskus mä vielä neulon itselleni Siwan kassin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Siwan kassi on kyllä sikahieno! No on ne muutkin jutut mut tollasen kassin vois oikeesti tehdä käyttötavaraksi!

   Poista
 10. Mahtava idea! Harmi kun ei tullut tällanen mieleen kun meidän poika oli pienempi. Olisko mitään ideaa miten pystyis neuloon tollasen vuoden ikäsen ikiliikkujan kanssa? :D Mahtava blogi muuten sulla! Oon seurannut Blogistania-esiintymises jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, ehkä sitten keksin jotain kun oma jäbä alkaa oleen ikiliikkuja :D

   Ja kiitos :)

   Poista
 11. minä olin neulonut ekan neuletakin kun eka lapsi oli 1kk ikäinen ;) viihtyi mainiosti sitterissä, kun minä neuloin sohvalla ja jalalla kiikutin kokoaika. ja lauloin ja lauloi ja lauloin :D

  VastaaPoista