Sivut

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Rantakassi

Jeij, Afrikan tähti -jämäpaloista, kaavana Finlaysonin niistä kesäjutuista se kesäkassin kaava. Tämähän on siis kääntökassi, toisella puolen pinkkikeltaista Lokkia. Sopii ihanasti tuon sinisen kanssa :)


Meidän rantaleijona kiepsahti vatsalleen, tosin kaltevalla tasolla mutta kumminkin, äiti on ylpeä siitä huolimatta :D Enkä uskaltanu uimaan, oli kylmää!!! Ehtii sen talviturkin heittään ens kesänäkin. (Toi pyyhe on lahja Finlaysonilta)


13 kommenttia:

 1. Kätevä kassi! Saa vaihtaa väriä mielen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta tuskin koskaan tuun sitä toisinpäin käyttään koska Afrikan tähti on kivempi :)

   Poista
 2. No wau, mikä kassi! Jäikö vielä jämiä? Niistä ne pussihousut pikkumiehelle :)
  Pikkumiehellä alkaa sit olla vauhti päällä kun jo kääntyillään alamäessä :) Ja samaa mieltä, ehtii ens kesänäkin turkit heittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäihän niitä jämiä vielä :) Pikkumiehellä on tänään ollut tosissaan vauhti päällä!!

   Poista
 3. Tuumasinkin housut nähdessäni, että itse tekisin varmaan kassin, kun en ehkä noin räikeitä housuja osais pitää. Mutta en kyllä ajatellu mitään noin hienoa kassia! Tosi kiva meriaihe (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussilakanallisesta saa kyllä aika monta kassia :) Ite ehkä kumminkin tykkään enemmän normi laatikkomallisesta kassista, tuo on vähän hassu. Mutta kuviot sopi just eikä melkein tollaseen rantameininkiin :)

   Poista
 4. Tuolla uimapaikassa on jotenkin kylmempää vettä kuin muualla, kun se on osittain pohjavettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hitto vieköön kylmää :D :D Aattelin että maito jäätyy tisseihin jos sinne pulahdan xDDD Mutta ihanaa kuitenkin kun on tuo uimapaikka tuossa :)

   Poista
 5. ei vitsi, tää kassi on vielä kivempi kuin ne housut :D hypistelin jo citymarketissa sitä lakanaa alessa, muttakun ostin niitä jo aiemmin kaksi ihan pussilakanoiksi, niin en tiedä raaskisko vielä kolmannen ostaa ihan askartelukäyttöön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kolmas askartelukäyttöön, tosta saa niin paljon kaikkea kivaa :)

   Poista
 6. Kertakaikkisen ihana kassi! Meni heti omalle to-do -listalle.
  Mukava blogi sinulla ja suloinen vauva :)

  VastaaPoista
 7. Hei! teitkö tämän kassin ihan tuolla finlaysonin 2- puolinen kääntökassi kaavalla, muokkasitko jotenkin kaavoja kun tulostit ne ulos ? olivat minusta jotenkin hassut. kysymys siis olisi se että mikä on kassin koko kun kaavat olivat A4 paperilla tosi tosi tosi pienet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tein! Mutta mulla oli sellainen valmiiksi tulostettu versio mitä jaettiin kaupassa. On toi kassi iso

   Poista