Sivut

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Niin se journalointihaaste tosiaan...

Muistin tuon kesäkuun journal-haasteen että totta tosiaan, minullakin se jäi kesken!!! Enkä edes ollut kaikkia kuvannut tänne mitä olin vielä tehnyt. Mulla homma tyssäsi siihen että ensinnäkin olin unohtanut liimapuikon ilman korkkia yöksi enkä päässyt heti ostaan uutta koska kitisevä vauva. Sitten lähdimme viikoksi maalle ja lopulta totesin että noi aiheet on niin totaalisen perseestä etten saa mitenkään edes läheltä liipaten niistä mitään inspistä :D

Mutta tässä tosiaan viimeiset mitä tein. Voihan olla että innostun jälkikäteen tekeen vielä loputkin. Tosin osa aiheista liittyi niin vahvasti aina kyseiseen päivään että ei pysty jälkikäteen oikein muistaan mitä on duunaillu.

Aiheet on tosiaan Run with scissors -blogista.

Tuo rakkausmääritelmäjuttu oli ärsyttävä. Mulla lojui pöydällä söpskät kuvat musta ja miehestäni vuodelta 2004, ne oli kehyksissä mutta otin kehyksen toiseen käyttöön niin lätkäsin nuo sitten tuohon.Nämä menivät väärinpäin, taisin tehdä vähän viiveellä siis, hups


Blogia varten sensuroitu henkilökohtaisuudet :DTekikö joku haasteen oikeesti loppuun asti, ajallaan? ;D

10 kommenttia:

 1. Meikäläisenkin mielestä ne aiheet oli kovin...hmm..periamerikkalaisia, joten ei oikein inspis ottanut tuulta alleen. Mut mä oonkin myös tosi hyvä ottamaan haasteita vastaan ja jättämään ne kesken. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, periamerikkalainen on ehkä kuvaavin adjektiivi siihen, ne alkoi tosiaan meneen juurikin sellaiseksi, ei oikein inspaa :D

   Poista
 2. ei riittäisi pitkäjänteisyys enkä muutenkaan osaa ottaa annettuja aiheita vastaan. Erittäin hieno yritys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään annetuista aiheista JOS ne olisi jokseenkin järkeviä teemoja ei mitään aivan järkyttävää lässynläätä :D

   Poista
 3. Tosi makeita sivuja! Joo-o... Mullakin jäi koko homma. "Mene ulos ja inspiroidu luonnosta"... Jep jep, ei ihan sovi tommoset tehtävät tän hetkiseen mielenmaisemaan.

  VastaaPoista
 4. Mulla juttu tyssäsi siihen, etten halunnut jakaa mitään kovin henkilökohtaisia asioita journalin kautta blogissa. Että taidan jättää vaan tekemättä ne sivut ja julkaista blogissa vain valitut sivut. Vielä vähemmän inspiroi se, että Vuodatuksella on huoltokatko, enkä voi blogata ennen elokuuta kuin Facebookin kautta. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, henkilökohtaisuudet yritin minäkin välttää. Äh, tympeä Vuodatus, vaihda Bloggeriin, tää on muutenkin kivempi! :)

   Poista
  2. Mä haluaisin kovasti pitää blogin kotimaisessa blogipalvelussa, mutta kohta toi pitkä tauko alkaa nyppiä. Kuvien palauttamisenkin kanssa on tullut ongelmia, vaikka lupasivat kaiken olevan tallessa. :( On mulla se blogger-tunnus jo onneksi varattuna.

   Poista
 5. Oi, sun sivut näyttää kyllä tosi kivoilta! :) Pesevät omani ihan sata-nolla :D Mä tein niinkuin viime kesänä ja suoritan haastetta nyt vasta heinäkuun ajan.. Tosin olen mielivaltaisesti vaihdellut mielenkiinnon mukaan päiviä, kun osa tehtävistä on just...niin..jätetään sanomatta :D viime kesän haaste oli parempi ja mietinkin, että ensi kesänä voisi suorittaa saman uudestaan. Olisi mielenkiintoista nähdä kuinka erilaisia sivuja samoista tehtävistä tulisi :)

  VastaaPoista