Sivut

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Jottei aina vaan keskeneräisestä peitosta

Tai siis, tämäkin liittyy siihen, haha :D

Kävin kahvilla (vaikkei kumpikaan juonut kahvia) Inarin kanssa. PULLAA, neuleita (virkkauksia) ja kirjoja. Täydellistä :)

Oispa laskiaispullasesonki ainainen (ja neuvolatäti ihmetteli kun ei paino ollut noussut vaikka oli joulu ja kaikki. Kuka jouluna muka lihoo, hä? Mutta laskiaispullat, OMG...)Päivän masu
Peitto on nyt lankojen päättelemistä vaille valmis. Kaksi ja puoli viikkoa siihen meni, ja mulla on kuitenkin ollut muutakin elämää. Melko kone.

20 kommenttia:

 1. ah. kiitos kun muistutit, että Helmikuussa on jotain hyvääkin. LASKIAISPULLAT <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiaan täysin liittymättä: kerro mulle että mistä saa kommenttilomakkeensa tällaiseksi että pystyy vastaamaan muiden kommentteihin yksitellen? Mitä pitää tehdä? Olen alkanut nähdä tätä systeemiä joka paikassa ja tahdon samanlaisen mutta mulla on vaan se vanha ruma kommenttimeininki :D

   Asiaan liittyen: pulla on parasta!

   Poista
  2. Vaihdoin asetuksista kommenttinäkymäksi "upotettu" kun ennen oli joku "aukeaa erilliselle sivulle" tms. Pitkään nimittäin mietin itekin että millä hitolla sen saa ja sain vastaukseksi että "se vaan ilmestyi" niin päätin sitten kokeilla eri kommenttinäkymiä.

   Mulla tuli eilen pullakateus, vaikka toi laskiaispulla olikin aivan mielettömän parhautta, oisin silti halunnut myös sellaisen toisenlaisen :D

   Poista
  3. Jes, sain sen nyt toimimaan! Ihanaa, kiitos. Päivitin jo bloggerin käyttöliittymänkin kun ajattelin jos se liittyis siihen mutta kun ei liittynyt, niin siirryin takaisin siihen vanhaan. Siihen (vanhaan rumaan) kun on tottunut niin se uusi grafiikka oli ihan pälli.

   Ratkaisu pullakateuteen on syödä lisää pullaa! Eli mennään uudestaan heti kun sulla on aikaa (eli aamuvuoroviikko) ja syödään tällä kertaa eri pullaa. Muakin jäi vähän se laskiaispulla himottelemaan että ymmärrän kyllä pullakateuden ;)

   Poista
  4. Hyvä että toimii :) Ja ehdottomasti uudestaan mahd. pian! Ens viikko on aika täyteenbuukattu mutta sitä seuraavakin näyttäisi olevan aamuvuoroa (eli viikko 6), joten silloin ehkä joku päivä? :) Silloin saa vielä laskiaispulliakin :)

   Poista
 2. Olen syönyt jo 3 laskiaispullaa. Enkä hidasta tahtia kohti helmikuuta, päinvastoin :P

  VastaaPoista
 3. Laskiaispullat on yksiä parhaita, todentotta! :) Voi kun sellainen taikoituisi eteeni juurikin nyt :P Noh, emmental-leipä saaneet kelvata. Mukavia hetkiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmental-leipä on hyvää sekin :D Mulla on nyt niin kamala nälkä että voi kun sais sellaisen leivän! :9

   Poista
 4. No oot kyllä kone! :) Joko on laskiaispulla-aika? Mulla vilahtaa se ohi joka vuosi, hitsit. Ompa teillä ollu ihana ja värikäs hetki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on laskiaispulla-aika :) Mä bongaan aina kaupassa sesongin kun ovat yleensä hyvin esillä ;D Kahviossa tietenkin parempaa, eniten parasta ois tehdä ite. Ehkä teenkin joku päivä :)

   Poista
 5. Näyttääpäs tuo kirja mukavalta :)

  -Riikka-

  VastaaPoista
 6. aijai, laskiaispullat on ihania <3 pullan nakertaminen sillee ettei kaikki täytteet tirskahda välistä on kyl oma taitolaji. Oot ollu älynopea ja hypertehokas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä söin tuosta ensin kannen, sitten pohjan kermavaahtoineen ja hilloineen. Tuo ei näytä kuvassa läheskään niin valtavalta mitä se oikeasti oli :D Ja joo, oon kyllä ollut tosi nopea. Mut veikkaan sen johtuvan siitä kun olen yhden jo tehnyt aiemmin niin paremmin ns. tietää mitä tekee tai jotain.

   Poista
 7. Hei

  Oli pakko tulla avautumaan, vaikka yleensä en kommentoikaan.

  Blogisi on aivan ihana, siitä tulee aina hyvälle tuulelle. Olet myös ihanan oloinen ihminen sen perusteella mitä blogin kautta välittyy ja olen mielettömän onnellinen perheenlisäyksenne johdosta. Uskon että sinusta tulee loistoäiti. Kiitos ja onnea!

  virtuaalihalaus*

  VastaaPoista
 8. Peitto on kyllä aivan ihana! Siihen saa mahtumaan kunnon tarinan, jos oikein jaksaa panostaa kuvien valintaan. Tämmöisen aion kyllä itsekin jossakin välissä tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tekemään, tuo on oikeesti tosi kiva tehdä kun pysyy mielenkiinto yllä kun aina pääsee aloittaan uutta ja uutta tilkkua :)

   Poista