Sivut

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Äkkiä meni viikonloppu

Joo, aloitin peiton kaksi viikkoa sitten. Hyvin etenee kun on koko viikonlopun ollut kipeenä. Lampaan neuloin yrittäessäni keskittyä muuhun kuin fyysiseen tuskaan, kalaa neuloin päivystyksessä jonottaessa, ankan vaalituloksia jännätessä ja reunuksia on virkattu kaikki se muu aika, jolloin en ole joko nukkunut tai hillunut koneella. Osan virkkasin silmät kiinni kun tänään iski elohiiri silmään josta seurasi sitten vielä tajuton päänsärky.

Harmittaa kun tuo siimahäntä piti laittaa pystyasentoon mutta ei oikein muuten olisi saanut palasia sopimaan.Huomenna sitten taas hyvin levänneenä töihin.

15 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköinen, osaispa ittekin tollasia tehdä! :)


  http://andrevei.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tää on nyt vähän random kommentti mutta en "tunne" ketään toista jonka tiedän omistavan ton kirjan ja asun ulkomailla joten en siihen itse pääse käsiksi, JOTEN, voisitko sen verran tuntematonta kulkijaa jeesata että vilkaisisit Surrur-kirjasta että montako metriä siihen remppahaalariin tarttee kangasta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin kirjasta, mutta ei siinä kerrota paljonko kangasta tarvitaan. Äkkiseltään näin maalaisjärjellä ajtellen heittäisin kuitenkin että mikäli on kapea ihminen niin sen verran mitä pituuteen tarvitaan, jos on läskimpi (tai haalari on oikein leveä, en tiedä millainen sen kuuluu olla) niin kaksi kertaa pituuteen tarvittava määrä.

   Poista
  2. Kiitti! On kyllä ihme kirja jos eivät kangasmääriä kerro :\ Mutta jos kangas on 150cm leveä niin luulisi siihen yhden haalarin mahtuvan vieriviereen jos pituutta ottaa omanverran!

   Poista
  3. Siinä kirjassa ei liioin muutenkaan kerrota mitään :D

   Poista
 3. Reipas oot ollut ! Tuosta peitosta tulee niin ihana !

  VastaaPoista
 4. On se niin ihana tuo peitto!! Juu ja käsityö on ehdoton seuralainen ensiavussa (tietenkin jos ei ole puolikuollut...), olin ekaa kertaa vuoden alussa jalastani ko. paikassa ja onneksi älysin napata kassiin kässän :) Kyllä sitä vähän muut jonottajat ihmetteli (kadehtien??!) Hyviä vointeja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kauheella kiireellä pakkasin neuletta ja kirjaa mukaan kun olen tottunut siihen että päivystyksessä saattaa mennä oikeesti koko helkkarin päivä! Pääsin aika nopeasti kuitenkin, lieneekö raskaus vaikuttanut sitten asiaan.

   Poista
 5. Mä otan aina käsityön mukaan kun on pitänyt labrassa tai äitipolilla odotella. Yleensä silloin pääsee nopeesti eikä käsityö etene :D

  Vielä kysymys tuosta peitosta (mä varmaan aloitan kohta omaa :D), että mistä noita eläinkuvia oot hommannu/kattonu? Kun mulla on se Vatasen jämälankakirja, niin se eläinpeitto ei houkuta yhtään - sun on paljon söpömpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni on ristipistomalli kirjasta "Kirjo punaista, valkoista, sinistä". Lainasin kirjastosta ja vingutin kopiokoneella. Bambi on netistä joku ristipistotyö jota zoomasin ja jäljensin ruutupaperille. Aika moni muu elukka samalla tavalla joko jonkun neuleesta tai kirjontatyöstä raa'asti pöllitty. Jotkut eläimet ovat löytyneet ihan valmiina ohjeena Ravelrystä.

   Poista
  2. Kiitos tiedosta!
   Pitänee etsiskellä sopivia :)

   Poista
 6. Aivan älyttömän ihana peitto tuosta tulee!! Toivottavasti joskus löytyy intoa tehdä itsellekin vastaavanlainen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota on kiva tehdä kun ei tarvitse tehdä isoja, tylsiä juttuja vaan pieniä, värikkäitä, erilaisia eläimiä, pysyy mielenkiinto yllä :)

   Poista