Sivut

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

leikisti pallo vaikka muistuttaa kuutiota

Neuloin tällaisen "pallon" siskoni koiralle (pentu!!!) joka tykkää järsiä mun käsivarsia. Ajattelin että seuraavan kerran kun se juoksee hampaat ojossa mua kohti, tungen pallon sen suuhun. Ja se tykkäsi pallosta tosi paljon. Oikein mieltä lämmitti kun se oli niin kiva että hajosikin vähän heti. Mutta mitä muuta sitä voisi olettaakaan? Tää oli kiva, vaikka siitä ei tullutkaan kovin nätti ja timmi pallo. Riittäähän siitä iloa vielä pitkään.

Ohje Ravelrystä, täällä.8 kommenttia:

 1. Minkäs rotuinen tuo ihana karvaturri? :)

  VastaaPoista
 2. Hauska pallo, täytyypä kokeilla joskus kisujen leikkikaluksi!=)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Bretoni

  Täti Punainen: Kannattaa, toi on aika hauska :)

  VastaaPoista
 4. Meidän koiralla ovat kestäneet parhaiten Ikean pehmojalkapallot, joita on sitten sessulla tällä hetkellä kuusi kappaletta...pitäähän sitä tuliaisia tuoda ulkomailta..mutta siis kestäviä ovat.

  VastaaPoista
 5. A.Kuvatus: :) Mun mielestä oli toisaalta kivaa että toi hajosi heti koska koiralla oli niin kivaa repiä sitä :D Vaikka eihän se kokonaan hajonnut, vielä voi repiä lisää :)

  VastaaPoista
 6. Onkohan tuo sivusto Ravelry turvallinen? Voinkohan tallentaa koneelleni PDF-muotoon tuon pallon ohjeen? Jotenkin mulla vain on sellainen kuva noista ulkomaisista sivustoista, että oon hieman varovainen näiden suhteen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite olen kyllä tallentanut Ravelrystä pdf:iä, jopa niitä maksullisia eli oon luottokorttitietojani sinne näppäillyt eikä mitään ongelmia ole ilmennyt :)

   Poista
 7. Jesh! Kiitos, nyt jos näääin moni sitten vakuuttaa, niin uskottava se on :)
  Mulla vaan on ollut hieman ongelmia koneen kanssa, joten nähtäväksi jää, onnistuuko tallentaminen..

  VastaaPoista