Sivut

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Monneja

Monnitehdas edistyy. Hitaasti mutta varmasti. Olen pahoillani että olen näin hidas mutta kun on niin monta muutakin kivaa projektia ja tekosyytä. Aaargh, haluisin kyllä saada nämä valmiiksi ennen kuin ootte jo unohtaneet koko jutun!(kirja on kirjastosta, kevyttä kesälukemista, heh)

Joku kommenttiosastolla kysyi että voinko kirjoittaa jonkinlaista ohjetta näihin. Aika fiilispohjalta nämä on tehty mutta siis ensin virkkasin ympyrän (no, sellaisen sopivan kokoisen) ja lopuksi tein korvan siten että virkkasin ympyrä sivua myöden neljä kiinteätä silmukkaa, käänsin, virkkasin kolme, käänsin, virkkasin kaksi, käänsin ja virkkasin yhden.

Sitten valkoisella langalla parta siten että virkkaa sopivan leveän ja korkean soikion ja lopuksi alareunaan yksi extrarivi keskelle siihen johonkin. Sitten molempiin reunoihin viikset eli neljä ketjusilmukkaa, käännös ja kiinteillä silmukoilla takaisin. Piilosilmukka partareunaan ja seuraavasta silmukasta toinen viiksi jne.

Sitten ompelin valkoisen osan ruskean päälle.

Sitten voi kiinnittää silmät, nenän ja ommella suun yms.

Lopuksi vielä se sininen lippalakki josta en kuollaksenikaan muista miten sen tein (en ole vielä tehnyt näille), mutta improvisoimalla vaan! En osaa selittää O___o

Muutkin kissaotukset samalla periaatteella eli ensin ympyrä (ja riittävä määrä korvia, riippuen hatusta), sitten erikseen yksityiskohdat ja ommellaan ne kiinni. Virkatessa pystyy aika hyvin järkeileen että miten tekee että saa tietynlaista.

9 kommenttia:

 1. Niin olikos näitä Monneja mahollisuus tilata vai? :) mä voisin taas kannatta Norsista jos niitä on saatavilla.

  Sun tekemää kaulakorua on kehuttu hurrrrrjan paljon!! :D Putiikki pystyyn vaan! ;)

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä aina niin hauskoja ja ihania ideoita!

  VastaaPoista
 3. Hepa-Neiti: Niitä tyypit "tilaili" silloin kesäkuussa ja lupasin joitain tehdä mutta en uskalla ottaa enempää tilauksia, täys työ että saan nämä edes tehtyä :D Mutta katellaan josko sitä innostuisi niin ehkä sitten. Tai jotain muuta kenties sitten taas :) Ihanaa jos sitä on kehuttu, on se kyllä hienokin ;D Heti, jos tienaisin näillä enemmän kuin ns. oikealla työlläni, voisin pistää putiikin pystyyn. Nyt ei riitä aika.

  VastaaPoista
 4. mä en ainakaa ole unohtanu!

  ootan nii täysillä että nuo valmistuu! :33

  VastaaPoista
 5. Peps ja Laura: Mää yritän tsempata ja tehdä nää valmiiksi :D

  VastaaPoista
 6. Mahtava ohje, vois olla mun kirjoittama :D

  Jos vielä joskus innostut, niin määki tilaan! Voishan tuollasen tehdä itte, mutta ei se oo sama.

  VastaaPoista
 7. A N N A: Musta ei tulisi ohjeiden kirjoittajaa :D Kysyntää Monneille näyttäisi kyllä olevan, katsotaan nyt kuitenkin saanko edes ekaa satsia valmiiksi vaikka todellakin aion ne saada!

  VastaaPoista