Sivut

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Det var det

"Minä vien tytölleni yhden, tuon. Larssonit ottavat kaksi, heillä on paljon rottia tänä vuonna. Yhden me voisimme pitää täällä navetassa ja..."

Kaikista tuli ihan erinäköisiä enkä ole läheskään kaikkiin läheskään tyytyväinen mutta sellaista elämä on. Ja tuli niin pirskatin huono kuvakin kun piti ruveta yöllä kuvaan xOSiinä oisi siis Monni jos toinenkin, joten jos seuraavat henkilöt ilmoittavat osoitteensa sähköpostiin: terhipel@gmail.com niin laitetaan postiin. Ajattelin että hintana (sisältää postikulut) olisi 4 euroa, työttömät ja opiskelijat saavat kolmella eurolla, Salka saa ilmaiseksi (ei siksi että olisi köyhä vaan koska on minun rakas ystäväni). Ja otan vastaan myös vastalahjamaksun eli jos haluat lähettää jotain mulle niin maksu hoituisi siten :)

Eli:
Peps
Laura
Romulus (sulle on kaksi)
Kyyhylly

Ja koska noita jäi ylimääräinenkin niin jos Hepa-neiti sitten vielä saisi.

Yksi lähtee Uppsalaan Pelle Svanslös -husettiin! En ole koskaan lähettänyt fanipostia mutta tuonne lähetän :D

------

JA JOS UNOHDIN JONKUN NIIN HIHKAISE! Olen harvapäinen mutta en tahallani.

------

Niin ja noissa ei ole sitten mitään kiinnityssysteemiä joten saatte kehitellä itse tai ommella tämän kulmakunnan kauneimman kollin vaikka pikkuhousuihin ;D Lippalakin saa purkaa pois (on siis ommeltu siihen erikseen), en kanna kaunaa jos niin tekee. Sillä lippiksistä tuli rumia.

7 kommenttia:

 1. Vittu noista tuli hienoja!! Laitan rahat tällä viikolla tilille. Löysin eilen muuten kadult yhen surkeen kauppalistan, haluuks sen? Ei se kyl oo mikään vastalahja tästä, mut tuli vaan mieleen.

  VastaaPoista
 2. Peps: Voin mä ottaa kauppalistan vastaan :D

  VastaaPoista
 3. Jee joo mullekkin hyvä :) Jos sopii niin maksan sulle 30 päivä kun saan palkan xD Tällä hetkellä tilin saldo on 0,50e :D

  VastaaPoista
 4. Laura: Juu, sopii :D Laitahan osoitetta niin pistän Monnin postiin :]

  VastaaPoista