Sivut

sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Kun insinööri alkoi palatossuja neulomaan

Knittapötkylä oli tässä jokin aikaa sitten neulonut palatossut joten pitihän munkin saada sellaiset!

Ohje löytyi ja eikun neulomaan! En edes oikeastaan lukenut ohjeesta kuin neliön koon ja aloin sit vääntämään. Jotenkin siis kuvittelin, että tehdään kahdeksan neliötä ja ne yhdistetään, vaikka onhan tuossa ilmiselvä kuva, että neulotaan tuollaiseksi tasoksi! Hihkuin riemusta, kun olin tehnyt ja päätellyt ensimmäisen neliön, että jes, enää 7 jäljellä! Tällöin vierestä seurannut henkilö repesi nauramaan, että ääliö, se neulotaan tasona! Olin, että no hupsista ja keräsin silmukat takaisin puikoille.

Ja jatkoin tasona.

Ongelmaksi kuitenkin muodostui, että miten ne värit kannattaa laittaa ettei sitten osu samanväriset vierekkäin tai muuten vaan tule dorkat. Siinähän se kuvio on ja aivan selkeästi merkitty, mitkä sivut yhdistetään toisiinsa mutta mulla ei vaan leikkaa. En ymmärrä miten olen ikinä päässyt sisään kouluun, jossa valintakokeessa testataan perus matikan, fysiikan ja kemian lisäksi LOOGISTA PÄÄTTELYKYKYÄ ja LUETUN YMMÄRTÄMISTÄ. Saatika että miten sieltä valmistuin x)Tällöin vierestä seurannut henkilö askarteli paperista mallin, johon numeroi neliöt ja kokosi sen nuppineuloilla. Siitä oli helppo sitten luntata. (Numerot meni tietysti ensin eripäin kuin nettisivulla, joten piti korjata)

Kovan työn tulos on tässä:Niinpä, en ole vielä yhdistänyt paloja toisiinsa, välillä pitää käydä töissäkin nääs ja huomenna taas herätys iloisesti klo 4:00 joten katsellaan myöhemmin!

5 kommenttia:

 1. Olisi pitänyt älytä tehdä paperimalli. Sain juuri valmiiksi samanlaiset ja kokoaminen meni ihan häneksi ja yhteen kohtaan tuli samaa väriä vierekkäin. Kun en älynnyt tehdä mallia.

  VastaaPoista
 2. Pötkylä: No älä xD

  -sanna-: :D :D Eli mun paperimalli ei siis ollutkaan liian säälittävää xD En nimittäin todellakaan olisi osannut ilman x)

  VastaaPoista
 3. Minä teinkin kaikki neliöt samaa väriä, mutta tajusin vasta toisen tossun kohdalla, että ne tosiaan voi neuloa kaikki yhteen :D

  VastaaPoista
 4. Samettinyytti: Mäkin ensin tein tosiaan yksittäisen neliön ennen kuin seuralaiseni repesi nauraan, muuten olisin tehnyt kaikki erikseen :D Ei ole siis palatossut sittenkään maailman helpoiten ymmärrettävin asia x)

  VastaaPoista