Sivut

sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Tuunaa selkäläskit piiloon

Oli eilen työpaikan pikkujoulut. Mulla oli muutamakin mekkovaihtoehto mutta päädyin tähän ja onneksi päädyin sillä se toinen mekko olisi ollut tismalleen samanlainen kuin yhdellä toisella, melkoisen korkea-arvoisella naisella oli. Olen käyttänyt tätä aiemmin vain huivin kanssa enkä siis ole niinkään tajunnut että selästä kuultaa selkäläskimakkarat tosi pahasti. Mutta hätä keinot keksii! Ompelin sinne vanhasta trikoopaidasta "vuoren" eikä enää paistanut läpi (no ei se ihan millilleen onnistunut mutta auttoi asiaansa). Saumurilla huolittelin ja sitten vaan ompelukoneella kiinni. Sitten tuunasin itteni (olin niin hehkeänä aamuisen BodyStep-tunnin jäljiltä) ja ei muuta kuin juhlimaan! Jep, ei oo aina helppoo olla läski mutta kyllä se tästä.Lisäksi ompelin käsin muutamalla pistolla etumusta vähän että pysyy kiinni, tuolla päällimmäisellä osalla kun oli tapana luiskahtaa alemmas ja vilauttaa rintavarustusta.

Oli kyllä hauskat juhlat :)

6 kommenttia:

 1. Mistä saa tuollaisen rusina-t-paidan? Hauska teksti siinä. =)

  VastaaPoista
 2. Tilasin sen Threadlessistä, se on kyllä aivan ihana! Ja VIHAAN rusinoita pullissa ja kekseissä :D

  http://www.threadless.com/

  VastaaPoista
 3. Mulla pitäs olla samanlainen paita mutta mysleille. Stay out of my mysli, studpid raisins!

  VastaaPoista
 4. Rusinat on kyl tosi hyviä sellaisenaan mutta ei ne minkään kanssa sovi yhteen! Ainakaan jos ovat olleet uunissa, hrrr. Mysli, jossa rusinoita = YÖK!

  VastaaPoista
 5. Hajosin tälle: "Jep, ei oo aina helppoo olla läski mutta kyllä se tästä." Tykkään sun suhtautumisesta erinäisiin asioihin :--)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Positiivinen elämänasenne ratkaisee :D Hakuna Matata, ei huolia!

  VastaaPoista