Sivut

sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Ostoksia

Kävin eilein Hulluilla päivillä ja ostin glitter-virkkuukoukkuja! Oon pitkään etsinyt tuollaisia joten olin enemmän kuin tosi onnellinen niistä!


Ja sit kotona kun avasin paketin niin tajusin että drinkkitikutkin on jykevämpää tekoa kuin nuo. Veikkaan että nuo napsahtaa meikäläisen käsittelyssä poikki ennen kuin ehdin edes kunnolla päästä alkuun. Noh, ahneella on paskainen loppu.


Nyt mulla on myös molemmat Pekka Töpöhäntä -muistikirjat! Pienempään olen siis liimaillut niitä ostoslistoja, isompi jää odottamaan kunnes keksin sille käyttöä. Tykkään kun se on vähän ohuempi, yleensä kun ostan aina niin paksuja muistikirjoja, että ne jää yleensä kesken, mitä sitten ikinä olenkaan alkanut niihin merkkaileen.


Ja nyt mulla on myös se Kettukirja, mistä mainitsin aiemmin.
Mitähän vielä... Niin joo, viime viikonloppuna ostin kirpparilta Eläinloton. Meillä oli toi lapsena (tai on varmaan edelleen, mutta sitä ei tuhota) ja se on jotenkin tosi ihana. Ehkä askartelen siitä joskus jotain. (Haaveilen edelleen että menisin joskus jonnekin myymään tekemiäni juttuja, näistä saisi ihania magneetteja).

5 kommenttia:

 1. Toi kettukirja on ihana(: Mä katoin sitä kaupassa, mutta en vielä ostanut kun ei ollu rahaa. Mutta pakkohan se on saada:D

  VastaaPoista
 2. On se ihana :) Vaikka tavallaan olin ehkä vähän pettynyt mutta pakkohan se silti oli saada :D

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti miellytti <3 Kiva blogi!

  VastaaPoista
 4. Mistämistämistä nuo Pekka Töpöhäntä -muistikirjat?! <3<3

  VastaaPoista
 5. Norpatti: Miellytti kovin :) Oisi vaan saanut olla paksumpi xD Ja hei, kiitos :')

  Annie: Suomalaisesta kirjakaupasta :)

  VastaaPoista