Sivut

keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Farkkuhame

Mulla on aina ollut jokin farkkuhame kierroksessa mutta nyt on ollut tyhjiötä, koska edelliset ovat joko hajonneet tai niihin on tullut jokin ikitahra sellaiseen kohtaan ettei pysty nätisti peittämään.

Inspiroiduin Romuluksen tekemästä hamosesta ja tein omani vähän samaan tyyliin suikaleista.

Olisi tietysti fiksua silittää teos ennen kuvaamista, mutta en mä oikein harrasta tota silittämistä. Kyllä se siitä sitten kun ekan kerran pesee :P Tyypillinen moka tähän tuli, jota aavistelin jo tekovaiheessa eli kun yksi suikale on ohuempaa farkkua, niin tottakai siihen kohtaan tulee sitten sellanen ihme hyppyri. Mutta menkööt, ei tää mikään edustushame muutenkaan ole :D Lisäksi tuo vyötärönauha (suoraan vanhoista farkuista) on vähän kömpelön näköinen, mutta ei se toivon mukaan usein vilku, kun on paita päällä. Pääsin vaan niin paljon helpommalla kun ei tarvinnu ruveta erikseen vyölenkkejä ompeleen ;D

Edestä:


Takaa:

9 kommenttia:

 1. Paa päälle ja ota sit uus kuva, eihän toi ny kerro mitään!:D

  VastaaPoista
 2. hyvältä näyttää! en mie huomannu vyötärönauhassa mitään valitettavaa ;)

  VastaaPoista
 3. AnneVee: Yritin, mutta näytin kauheelta ni laitoin sit vaan noin. Oon jotenkin huono noissa vaateposeerauksissa, mutta ehkä pitää koittaa vielä lähiaikoina, kunhan oon pessy tukan jne :D

  Norppis: Kiitos :) No ei kai se muuten, mutta jotenkin se pistää silmään :D Mutta kelpaa mun hameeseen, mä en oo niin tarkka x)

  VastaaPoista
 4. Wau, mikä hame. Tässähän tuli itselle ihan uusi ajatus katsellessani sun hamostasi. Mietin, josko tuunaisin vanhoista farkuista, jotka on käynneet isoiksi tai mihin on tullut reikiä, upouuden farkkuhameen.. täytynee katsastaa nuo farkkujen raadot uudelleen uudella silmällä. Kiitos ideasta :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kiitos :) Ja ole hyvä :) Toivottavasti tulee hieno hame :)

  VastaaPoista
 6. Mainio idea tuo vyötärökaitaleen nappaaminen vanhoista farkuista.. tämä idea jäi itämään mulla :)

  VastaaPoista
 7. Mä en edes harkinnut muuta vaihtoehtoa. Kerran oon ommellut vyölenkit itse ja siitä oli olevinaan niin kauhea vaiva :D

  VastaaPoista
 8. Noni, mä arvasin ettei sulla kauaa nokka tuhise tän toteutuksen kanssa :D! Kiva tuli! Eikä niitä vyölenkkejä tarvi ommella vaikkei vyötärökaistaletta oliskaan suoraan käyttänyt. Siitä vaan purkaa farkuista vyölenkit irti ja ompelee hameen vyötäröön kiinni. Oikein kätsyä ;). Vyölenkkien ompelu alusta asti on puuduttavaa. Etenkin se kääntö.. Tai eihän niitä ole pakko kääntää jos ompleee heti oikealta puolelta... hmm.. mut silti on puuduttavaa.

  VastaaPoista
 9. Romulus: :D Joo ei tässä kun rupesin melkein heti hommiin, enkä jättänyt ajatusta hautumaan. Niin no joo, eipä siitä kova vaiva oisi purkaa vyölenkkejä irti ja ommella takas. Mutta kyllä toi nopeemmin silti kävi siirtää koko kaistale ;D Muistaakseni ne vyölenkit on vaan aika tiukasti kiinni farkuissa, että se purkaminenkaan ei ole mitään leppoisinta mahdollista hommaa.

  VastaaPoista