Sivut

keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Se oisi nyt niinku valmis

Voi ei, jätin sen päiväkausiksi, vaikka oli kolmea kerrosta vaille valmis. KOLMEA! Mutta nyt se on siinä. Mun mielestä se kaipaisi jotain roikkumaan noista päistä. Pienet tupsut? Oiskohan se tyhmän näköinen? Nyt se ainakin on vähän hölmö, koska tuo neulos tietty meni rullalle, kraah! Mutta tossa se nyt on, eipä paljoa eroa edellisiin kuviin, mutta menkööt. Tossa ei näy se jättitupsu, höh. Mutta en jaksanut kuvailla enempää tähän hätään.Mätsäävät lapaset on suunnitelmissa.

Nyt on vähän kiireistä, kun menen ensi viikon lauantaina naimisiin (HEI ME MENNÄÄN NAIMISIIN VIIKON PÄÄSTÄ LAUNTAINA...) ja keksin tossa viime viikolla alkaa tekeen itse huomenlahjaa miehelleni. Ja se pitäisi saada vähän niinkuin valmiiksi :D Ja koska se on yllätys, en voi tehdä sitä mieheni läsnäollessa ja kun teen sitä bussissa matkoilla töihin ja takas, saan päänsärkyä. Mutta hieno on tulossa ja varmasti mieluinen!

Salka on ommellut minulle aivan mielettömän ihanan morsiuspuvun ^_____^ Voi, se on niin nätti! Lupaan laittaa kuvan sitten uunituoreena rouvana, vaikka tämä näpertelyblogi onkin, kyllä häitänsä pitää saada hehkuttaa!

Vaikka en ihan hirveesti ole jaksanut hössöttää häitä, on niistä kuitenkin alitajuisesti jatkuvaa stressiä. Aina kai sitä jotain semmosta on, mistä ajattelee että sitten kun se on ohi, niin ehtii enemmän tekeen käsitöitä.

Ideoita ja materiaaleja on vaikka mihin!

Palaillaan :)

4 kommenttia:

 1. Vähän hauska tuo pipo!

  Sain tänään muuten ahaa elämyksen tuon puvun kanssa, huominen ja varmaan lauantai-ilta menee vielä sen parissa..:)

  Huomenlahjasta tänne myös sitten kuva :D!

  VastaaPoista
 2. Niin on :]

  Sunnuntaina varmaan taas sovituskunnossa? :) Hääpuku siis.

  Huomenlahjasta tulee toki kuvia ja hehkutusta, jos vaan ehdin valmiiksi saamaan! Kyllä mä uskon, että ehdin :)

  VastaaPoista
 3. Joo, puku on sunnuntaina valmis! Ellei tyylillä talo pala..apua, se olisi aivan hirveää! Vaikka skeptikko olenkin, tällaiset tilanteet saavat kyllä lievää vainoharhaisuutta aikaan..:T Vaikka tuskin mitään tapahtuu :)Mutta se olisi hirveää se, vähänkö olisin rikki!

  VastaaPoista