Sivut

maanantai 29. syyskuuta 2008

Rouva!!!

Naimiaiset sujuivat täydellisesti. Ja lupasin tännekin laittaa kuvaa ainakin puvustani, jonka siis kaasoni Salka minulle ompeli.

Ja näpertelyn ja askartelupaskartelun merkeissä sitä hääpaikkaakin rustailtiin kuntoon. Toinen kaasoni oli koristelupuolesta vastuussa, me vaan teimme perässä. Paitsi tandempyörän hääautoksi tuunaaminen oli mun omaa käsialaa. Tässä muutamia kuvia askartelublogin puitteissa, ollos hyvä:Puku ja koristelut olivat täydelliset, häät aivan ihanat! Sopivasti perinteisiä juttuja, mutta kuitenkin itsemme näköiset. Tämä ruova on hyvin onnellinen :) Tästä on hyvä jatkaa!

7 kommenttia:

 1. ONNEA! Kaunis mekko! Ja toi tandem on aivan mahtava! Harmi että meiltä on vihkipaikalta ravintolaan joku 60 km, ei viitsi fillaroida. Mutta ravintolasta kotiin tosi lyhyt matka, pitäiskö tuunata kottikärryt ;)

  Toivottavasti ettei liukastuneet noihin sisällä puhallettuihin saippuakupliin ;) Ja ihanan hurmoksellista tanssia!

  VastaaPoista
 2. Onnea rouvalle! Ihana tuo mekko. Tuo teidän pyörä pisti kyllä hymyilyttämään. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! Menitte näköjään mun kotipaikkakunnalla naimisiin :-)

  VastaaPoista
 4. Olit todella kaunis morsein, ja oli kunniatehtävä ommella puku :)!

  VastaaPoista
 5. herttainen: Kiitos! Ei me tandemilla ajeltu, se oli vaan koristeena :) Vihkiminen kun tapahtui samassa rakennuksessa, kuin juhlakin. Kottikärryt oisi hyvä kans! :D Ei liukastuttu x)

  nna: Kiitos! Mekko on aivan ihana!

  petra: Kiitos! Ei kumpikaan olla Kurikasta kotoisin, mutta Mietaalla on tullut teininä niin paljon humpattua, että tuli heti mieleen kun hääpaikkaa mietittiin. Juurikin DISCON takia! :)

  Salka: Oli aivan parhautta, että teit puvun! Muuten en oisi mistään saanut yhtä ihanaa! KIITOS! :)

  caramelo: Kiitos!

  pineapple penguin: Kiitos!

  VastaaPoista