Sivut

lauantai 14. maaliskuuta 2020

Sukat. Taas. Ei yllätä.

Hölmö rakkaus on sukkamallin nimi. Se on Niina Laitisen Villasukkien uusi vuosi -kirjasta. Otin ne puikoille tammikuussa, mutta vierähti hetki jos toinenkin, että sain ne oikeasti valmiiksi. Kaavioissa riitti seurattavaa ja lisäksi yritin (ja onnistuinkin) säätään ne isompaan kokoon, kyseisessä kirjassa kun ei eri kokovaihtoehtoja ole tarjolla ja mun jalkaan se standardikoko ei vaan sovi.


Lankana on Ruskanlehden merinosukkalankaa, sävy on upea, todella kirkas ja voimakas ja upea, mutta se ei mun taidoillani ikuistu kameran ruudulle ei sitten millään. Ja kuvankäsittelytaidot ovat vielä surkeammat, joten se jää teiltä nyt täysin kokematta. Sävyn nimeäkään en muista.


Nämä ovat kyllä kauniit sukat ja niin ihanan pehmeät. Halusin kuvata nimenomaan sammaleella, ettei näiden ylellinen pehmeys vaan mene ja repeydy luontokuvan takia, mutta kuvista sitten jälkikäteen hyvä huomata, mitä kaikkea siellä sukan pohjassa tosiaan onkaan tarttuneena. No, reikiä ei tullut. Ei sillä, että olisin yksiinkään villasukkiini koskaan reikiä saanutkaan, mutta tahallista kaltoinkohtelua toki kannattaa silti välttää.


Puikot olivat 2,5 mm ja olikohan vielä jotain muuta mainittavaa, ei varmaan.

7 kommenttia:

 1. Hienot sukat ja väri upea. Kauniit kuvat.Minulla odottaa Ruskanlehden oranssi, ah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on tosi tosi tosi paljon upeampi livenä, en saanut sitä mitenkään vangittua kuviin.

   Poista
 2. Hei! Sinulla on aivan ihana blogi. Aloin lukemaan sitä alusta asti jokin aika sitten. Upeita käsitöitä ja muita juttuja sain nähdä ja lukea. Mahtavaa, että jaksat kirjoitella näin usein.

  Mukavaa kevättä, eikä stressata liikaa Suomessa tällä hetkellä vallitsevasta tilanteesta.

  Anniina

  VastaaPoista
 3. Oijoi, miten ihana malli! Nämä on kyllä pakko neuloa jossain välissä. :)

  VastaaPoista