Sivut

tiistai 16. joulukuuta 2014

Koomailujoulukuu

Jos marraskuussa olinkin todella aikaansaava ja ehtivä niin tämä joulukuu on kyllä tähän mennessä mennyt aivan koomaillessa. En ymmärrä miten nyt yhtäkkiä ei jaksa eikä huvita eikä edes ehdi mitään. Kaksi viikonloppua mennyt tekemättä mitään ja se on suorastaan kärsimystä tällaiselle suorittajalle. Mutta onhan tässä kuitenkin laitettu melkein 30 joulukorttia ajallaan postiin, hommattu joululahjat, leivottu pipareita (Barbapapapumpernikkeleitäkin!) ja käyty pojan rokkimuskarin joulukonsertissa (hän oli valinnut instrumentikseen kitaran). Lisäksi ollaan hengattu mun siskon luona joka tilasi varta vasten jäbän vierailuja varten "pomppivan ponin". Niin että onhan tässä kuitenkin ollut kaikenlaista. Osittaisen hoitovapaan päättyminen stressaa ja uniongelmat vaivaa, kaikki joulukalenterihommelit on rästissä ja hyasinttikin kuollut jo aikoja sitten (silti roikkuu amppelissaan).
Blogissa on ollut hiljaista (senkin vuoksi kun valokuvista tulee niin tuhnuja pimeällä ettei huvita edes kuvata) mutta instagram päivittyy kyllä. Näistäkin kuvista iso osa sieltä.

Yleensä tällaisen valituspostauksen jälkeen bloggausinto nousee jälleen joten toiveita elätellen...

2 kommenttia:

 1. Täällä on just samat fiilikset!! Blogi ei päivity ja mitään joulujuttuja en oo tehny. Postikortteja tipahtelee postiluukusta ja tunnen huonoa omaatuntoa, kun en ole itse uhrannut tänä vuonna ajatustakaan asialle. Epäilen, että suurin syy omaan saamattomuuteeni (töiden hetkellisen stressaamisen lisäksi) on harmaus ja pimeys. Vapaat oon ollu kipeenä, koska tunnollisena en voi näköjään sairastaa työpäivinä. En siis oo päässy kämpän ja työpaikan väliltä oikein mihinkään seikkailemaan.

  Että tsemppiä meille molemmille. Minä tein viikko sitten semmosen semivalituspostauksen, mutta täytyisköhän tehä kunnollinen, kun ei oo vielä ainakaan intoa löytynyt. :D

  /Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ei sentään tarvitse korteista potea riittämättömyyttä, oon laittanut tosiaan sen 30+ korttia ja saanut tähän mennessä itse kolme :D :D Mutta joo, joulukalenterin luukkuja en oo jaksanut availla enää jne vaikka en koe että olisin mitenkään kadottanut joulufiilistä, päin vastoin, mutta en vaan jaksa. Toinen jalka jo lomafiiliksissä.

   Todellakin, tsemppiä meille molemmille, kyllä tää taas tästä lähtee rullaan :D

   Poista