Sivut

lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kajahtaneet kudelmat -kokoontumisajot

Huomio pk-seututyypit! Ensi viikolla Lasipalatsin taidekontilla on ohjelmassa "kajahtaneet kudelmat"! Just nyt en valitettavasti ehdi omin samoin kirjoittamaan joten kopioin suoraan Facebookista.


Kontti on avoinna ma-pe klo 12-17! 

10.-14.6. Yhteisöllinen ryijypaja avoinna koko viikon (ma-pe)

12.6. : Keskiviikon kukkahattupajassa voit kukittaa hattusi tekstiilikukin ja kantaa aitoa kukkahattuasi ylpeydellä. Pajassa voit kukittaa myös valmiita second hand -hattuja.

13.6.: Torstaina vanhoista villasukista sekä tavallisista sukista tehdään pehmoja ja muita hassuja hahmoja. Voit tuoda omat vanhat ja parittomat sukkasi mukaan ja tehdä niistä vaikka pehmon tai käsinuken.

14.6.: Perjantaina ruvetaan anarkistiseksi ja tehdään yhdessä neulegraffiteja.

15.-16.6.: Lauantaina ja sunnuntaina kontilla on esillä viikon aikana luotujen teosten näyttely sekä kajahtaneiden kudelmien näyteikkuna.

MIKÄ IHME?!

TEE ITE! on koko kansan käsityökarnevaali ja tapahtumien sarja, joka sisältää kohtaamisia ja tempauksia ympäri maata, sekä kaikille suomalaisille ja Suomessa asuville avoimen kilpailun ja kilpailutuloksia esittelevän näyttelyn.

Karnevaali polkaistaan käyntiin Taidekontilla Lasipalatsin aukiolla. Tervetuloa kajahtamaan kontin työpajoihin ja kuulemaan lisää tapahtumista.

Kontissa voit tulla tekemään omia kajahtaneita kudelmiasi, oleilemaan ja juttelemaan kanssamme tai vaikka solmimaan oman merkkisi yhteisölliseen ryijypajaan, joka on esillä koko viikon.


***

Perjantaina minä olen kontilla mukana tuossa neulegraffititouhussa joten tulkaahan ihmeessä moikkaamaan ja menkää muinakin päivinä (itsekin saatan piipahtaa vähäsen ke-to, jos kerkiän), paikalla on paljon lankaa ja kankaita ja kaikkea mistä voi väkertää ja tehdä!

Kajahtaneet kudelmat Facebookissa
Tee Ite - Kajahtaneiden kudelmien SM-kisat Facebookissa

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi että kuulostaa ihanalta. Hitsi kun en oo Helzingistä :D! Laitahan kuvia blogiin niin me muutkin nähdään sit mitä kaikkeeihanaa siel on tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, laitan kuvia! En tosiaan ehtinyt sinne nyt muina päivinä mutta huomenna perjantaina oon menossa ja raportoin sitten :)

   Poista
 2. Uujea, kuullostaa kivalta! Missasin jo muiden mukakiireiden vuoksi eileisen knit in public -päivän, joten pitää yrittää päästä tänne ees piipahtaan! Harmmillisesti ajat asettuu just työaikojen päälle, mutta pe mulla on vähä lyhkäsempi päivä, joten ehkäpä juuri silloin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ikävästi virka-aikaan tuo, onneksi sain siskostani lapsenvahdin, muuten olisi jäänyt itseltäkin väliin, ainakin tollanen koko päivän kestävä osallistuminen. Toivottavasti näemme pe!

   Poista