Sivut

sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Kierrätystehdas 2010Eilen tuo lempparitapahtumani taas oli! Perinteisesti lähdin paikan päälle AnneVeen kanssa. Tällä kertaa innostuin tavaratorin suhteen ja vein kaksi kassillista vaatteita ja yhden kassillisen kenkiä, laukkuja ja muuta rompetta. Nuo ovat jääneet yli kirppismyynneistä ja lojuneet missä sattuu kun ei ole saanut aikaiseksi vietyä niitä minnekään. No nyt on viety! :D

Olen ylpeä itsestäni kun en hurahtanut ilmaisen materian edessä joten en roudannut kotiin mitään tavaratorilta. Mutta myyntitorilta lähti ihanat ihanat ihanat hopealusikkakorvikset jollaisia olen kuolannut jo pitkään sekä ihana pussukka joka pääsee sukkapuikko- ja kynäpenaaliksi ja vapautan sitä tarkoitusta varten aiemmin hommaanneeni Marimekko-pussukan meikeille jolloin vapautan mun helvetin ruman tän hetkisen meikkipussukan ansaitulle eläkkeelle. Kaikella on siis tarkoituksensa :DLusikkakorvikset on "Katinkan Unelma":n ja pussukka Kulttuuriosuuskunta Kiteen.

Laitoin lusikan heti korviin kun lähdin illemmalla kollegoiden kanssa keilaamaan. Kun sitten aloin hehkuttaan korviksiani, totesi eräs työkaverini tuosta itse lusikkaosuudesta että tuohon kun kiinnittäisi koukun (tai jotain sinnepäin, en muista enää) niin kyllä tulisi taimenia 8D ♥ ♥ ♥ Muut eivät edes kommentoineet oikein mitenkään.

Perinteisesti Ruoholahteen jäi myös neulegraffiti ;)


Knit graffiti - Itämeren Amsterdam 2

Knit graffiti - Itämeren Amsterdam 2


Pitäisi taas aktivoitua noiden suhteen, tehtynä niitä on ties kuinka paljon mutta ei ole tullut kiinniteltyä vaikka usein ovatkin mukana.

7 kommenttia:

 1. Onpa kyllä aivan hurjan kaunis graffiti! Voisit käydä laittamassa niitä tänne meillekin päin.

  VastaaPoista
 2. Kiva tapahtuma oli! Katsoin noita samoja pussukoita. Graffitin voin onneksi käydä bongaamassa joku toinen päivä :)

  VastaaPoista
 3. Mirka: Minnepäin? :D Pitäs nyt tosiaan kyllä aktivoitua noiden suhteen taas :)

  Jokke: Toi pussukka oli vaan niin hieno! Ehkä siksi että siinä on keltaista ja ruskeata :D

  VastaaPoista
 4. Tylsää etten päässy tonne tapahtumaan, mut ehkä sitte ens kerralla!

  VastaaPoista
 5. Olipas hauskaa löytää tämän ihanaisen neulegraffitin taustaa... Bongasin teoksen vapunpäivänä Ruoholahdessa, silloin vielä tietämättä mihin olinkaan törmännyt. Kerrassaan hieno ja kaunis piristys: saa iloiselle mielelle. Kiitos! -p-

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Ihana kuulla että olet bongannut sen :) :) :)

  VastaaPoista