Sivut

keskiviikko 13. elokuuta 2008

Unohdus ja siitä aasinsillan kautta vanhojakin töitä

Heeh, joskus tossa jo aikoja sitten lupasin esitellä onnistuneehkon ompeluhomman. Ystävälläni kun oli Marimekon Appelsiini-kappaverho lojunut kaapissa ja pyysi, että tekisin siitä laukun.

Oon vähän huono symmetristen kuvioitten kanssa, joten tuosta tuli vähän oudon mallinen. Itse asiassa siitä tuli aika hervottoman iso! Kangasta jäi sen verran, että siitä sai vielä hurautettua kauppakassin mallisenkin, mutta siitäkin tuli aika oudon kokoinen ja mallinen. En ole ehtinyt vielä antaan näitä omistajalleen, kun ei olla nähty pitkään aikaan muuta kuin tilanteissa, jolloin ei ole etukäteen tiennyt aamulla lähtiessään, että voisi ottaa nuo mukaan.Mutta jos ei mallia ja muotoa kritisoi, niin ompelujälki on ihmeen onnistunutta, enkä hirveesti muutenkaan mokaillut mitään. Oon vähän arka tekeen "tilaustöitä", koska en ihan oikeesti ole kovinkaan huolellinen ja inspiraationi kuolee herkästi, jos olen luvannut jotain tehdä. Olen enempi extempore-näpertelijä :D Ja jos on luvanut tehdä jotain, niin silloin yleensä tekee vaan kauheesti mieli tehdä jotain muuta. Mutta ainahan se on tosi imarreltavaa, jos joku pyytää jotain tekeen! Mutta joka kerta stressaan, että mitä jos tulee huono ja "asiakas" pettyy.

Tähän samaan syssyyn voisin laittaa kuvan ekasta isosta ja haasteellisesta tilaustyöstä, jonka tein tossa viime talvena. Kuva on kyllä flickrissä ollut, mutta laitetaan nyt blogin täytteeksi tännekin, sillä siitä tuli yllättävän onnistunut!

En ennen tätä ollut edes kuullut PSP:stä :D Mutta hyvin se onnistui sit kuitenkin. PSP-tyyny nimittäin!

Mulla on kuvia siitä vain ilman täytteitä, sillä lähetin sen matkaan tuollaisena.

Edestä:


Takaa:


Ja idea pyyntöön lähti siitä, kun esittelin miehelleni synttärilahjaksi tekemääni Nintendo-ohjaintyynyä, josta muuten tuli aivan karsee, siis ihan hirveetä jälkeä :D (syytän edelleen liukkaita kankaita, kun tein sen jostain vanhoista kauluspaidoista, PSP:tä varten ostin lakanakangasta) Ja vielä peilikuvakin XDEnpä sitten hirmusti muuta ole tainnut pyynnöstä tehdä. Paitsi näppäimistö-korviksia :] Mutta ne on nopeita ja helppoja :]

2 kommenttia:

  1. Hauskat noi tyynyt, mulla ei hajua mikä on PSP mutta varmaan sen harrastajalle/pelaajalle hauska tommonen tyyny :)

    Näppäimistöstä tuli mieleen, että iskä vei vanhoja tietokoneita näppiksineen Ämmässuolle viime viikolla, kertomatta mulle mitään!! Niistä näppiksistähän ois voinut vaikka mitä tehdä. No, yks näppis sinne vain meni, se kun oli vanhan Macintosh Performan eikä ole liitettävissä uudempiin. Hyvä askartelumateriaali meni hukkaan! Nyt vain toivon että ne jotka ammatikseen niitä koruja väsäilee diilaisivat itselleen muiden Ämmässuolle vietyjä roinia... Ei menis hukkaan vaikken itse voikaan käyttää!

    VastaaPoista
  2. Hui, pitää toivoa, että dyykkarit ovat liikkeellä :D Mä otin joskus koululta näppiksiä, kun siellä oli semmonen "ota tästä" -häkki atk-romuille. Nyt en olekaan aikoihin tehnyt mitään näppäin-juttuja, kun tuli vähän ähky jossain vaiheessa :D

    VastaaPoista