Sivut

tiistai 5. joulukuuta 2017

5

Viime vuonna kirjoitin blogijoulukalenterin yhteyteen itselleni muistiin, että joulukuuseemme sopisi vaaleansiniset lankatupsut. Onneksi kirjoitin, sillä sieltä sen bongasin vanhoja joulupostauksia selatessani ja ryhdyin tuumasta toimeen.


Miten sattuikin niin sopivasti, että olin hutiostanut yhtä projektia varten paljon vaaleansinistä Dropsin baby merinoa ja olin jo vähän helisemässä, että mihin ne nyt sitten laitan, kun alkuperäinen tarve poistui. Ne pääsivät killumaan joulukuusen oksille tupsuina, muutaman tummemman turkoosin tupsun kaveriksi.Olin jo päättänyt, että tänä vuonna punaiset kuusenpallot ja hopeanauha jätetään pois, mutta lapset muistivat ne ja alkoivat vinkua niiden perään. Periksihän minä annoin, sillä lasten juhlahan tämä kuitenkin pääasiassa on.
Lapset saivat pitää punaiset pallonsa sillä ehdolla, että mun tupsut saavat myös jäädä.

10 kommenttia:

 1. Kivat tupsut, niin pehmeän näköiset. Näytin miehellenikin. Eivät kuulemma kiillä. Ideansa olisi, jos olisi pling-pling- lankaa, niin vähän kiiltäisivät! Mieheni juttu siis tuo kiiltäminen :) ja hän ei tee lankatöitä..

  VastaaPoista
 2. Nää on söpöjä!
  Ja onneks sä nyt muistutit mua, sillä viimevuonna suunnittelin valkoisia tupsupalloja, mutta niin vaan jäi sillon vielä tekemättä...

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköisiä ja värisiä!

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen kuusi noiden lankapallojen kanssa.

  VastaaPoista