Sivut

perjantai 8. joulukuuta 2017

8

Pikkujoulut. Nuo skumpankosteat juhlat, joilla ei ole juurikaan mitään tekemistä itse joulun kanssa, mutta joita odotan kuitenkin vastaavanlaisella riemulla, kuin jouluaattoa lapsena.


Tänä vuonna pikkujouluilen korkkikankaisen Moumou designin laukun kanssa (jonka ostin Made by Helsingistä) ja laukun väreihin mätsäävillä korviksilla, jotka tein itse. Puuhelmet on tilattu aikoja sitten Paapolta, lanka on jotain puuvillajämää. Itse asiassa vastaavanlaisia (mutta hillitymmän kokoisia) korviksia oli siellä Made by Helsingissäkin (Annie Eleanooran tekemiä), mutta vannon, että tässä on käynyt great minds think alike -tilanne, sillä omat koruni olivat valmiina jo ennen kuin näin sellaiset kaupassa. Tuskin kuitenkaan omasta päästä olen keksinyt, sillä onhan nämä kulmikkaat puuhelmet ja lankatasselit nyt tätä päivää eli tällaisia tulee vastaan jossain ja jäävät sitten alitajuntaan muhimaan.


Tein tosiaan langasta tasselit ja laitoin roikkumaan korvakorukoukun ja helmen alle korupiikillä.Koska hiusmallini on sellainen, että hiukset peittävät korvat, pitää korvisten olla massiiviset, jotta ne erottuvat. Nämä korut saavat roikkua ihan reilusti ylipitkinä olkapäillä. Helmetkin ovat suuret, mutta eivät kuitenkaan liian painavat.Korvikset olivat testikäytössä taannoisella Tallinnan matkalla, siksi hyttivessakuvat sovituskuvina.


Pakko muuten sanoa, että tuo glögikuohari ei kyllä mene jatkoon. Ajatuksena huikea, mutta maku ei ihan mun mieleen kuitenkaan.

2 kommenttia: