Sivut

sunnuntai 10. joulukuuta 2017

10

Vielä ehtii neuloa jouluksi kasan ihania solmupantoja! Haaveilin muhkeasta pannasta ja olin jo aikeissa neuloa sellaisen, missä on yksi palmikonkierto otsalla, kunnes törmäsin tähän solmupantaan samana päivänä kahdessa eri paikassa. Vaihdoin lennosta suunnitelmaa ja tein itsellenikin!


Muokkaukset: paksumpi lanka, ei levennyksiä niskaan, vaan neuloin tasaleveyisen pötkylän.

Lanka:  Dale Baby Ull kaksinkertaisena 
Puikot: En muista yhtään


Tässä ei siis ole neulottua palmikkoa, vaan neulotut suikaleet on solmittu tuollaiseksi rykelmäksi ja sitten poimittu silmukat ja neulottu loput pannasta. Nerokasta!Oma hiusmallini on liian lyhyt, mutta liian pitkä pannan kanssa käytettäväksi eli koko ajan saa korjata hiuksia pannan sisään tai sieltä ulos, mutta ei se haittaa yhtään mitään, sillä tämä on IHANA!

9 kommenttia:

 1. Siis, mä neuloin samanlaisen! Juuri taisin sen ajastaa omaan kalenteriini tiistaiaamulle. Tulepa sitten kurkkaamaan, minkä värisen minä tein. Tämmönen oli niin kiva ja nopea neuloa. Ajattelin, että näitä vois tehdä useammassakin värissä. Tykkään tämmösistä neuleista, joissa ei tarvitse koko ajan ajatella ja laskea silmukoita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitääpä tulla kurkkaan sitten! :) Mäkin haluisin muissakin väreissä, tämä väri valikoitui ihan vaan sillä, että sattui oleen sopiva määrä jämänä kaapissa.

   Poista
 2. Ihana!Heti kun näin kuvat, aloin tekstiä lukematta voivottelemaan, kun minulla ei ole mitään paksua lankaa varastossa. Vaan ei ollutkaan hätä tämän näköinen:-). En ymmärrä oma-aloitteisesti hyödyntää kaksinkertaista lankaa...

  VastaaPoista