Sivut

torstai 7. joulukuuta 2017

7

Viime vuonna ilmestyi Riikka Kantinkosken ja Virpi Mikkosen joulukirja. Itse ostin sen vasta joulun jälkeen, koska ensin ajattelin, että en tarvitse kirjaa, jossa on joulureseptejä gluteenittomina, sokerittomina ja lihattomina. Ei sillä, etteikö ehdottomasti olisi järkevää syödä siten, mutta epäilin, että en kuitenkaan kokkailisi sillä tavoin. Mutta koska kirjassa on myös Riikan tekemiä askartelu/koristeluohjeita ja ruokakuvatkin ovat upeita ja inspiroivia, joulun fiilistelyn hengessä nappasin kirjan ostoskoriin, kun oli Adlibriksellä joku alennuskampanja taannoin.Eniten ruokajutuista inspiroi joulukranssipitsa. Ehkä itse tekisin vähän vastaavanlaisella reseptillä, kuin Kotipizzan vegelankku, mutta tällaisen kranssin muotoon. Vielä en ole ehtinyt toteuttaan, mutta onhan tässä onneksi joulunaikaa jäljellä.Mutta parasta antia kirjassa tosiaan on ne upeat kuvat. Tätä selaillessa pääsee kyllä joulufiikseen, vaikka yhtäkään myskikurpitsabataattikeittoa tai punajuurituorepuuroa ei pyöräyttäisikään.
Tunnelmakuvissa on myös ilahduttavan paljon neuleita.

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis kuvitus! Minulla olikin tämä kirja mennyt kokonaan ohitse, mutta täytyy käydä selailemassa kirjastossa josko sopisi meidän kirjahyllyyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime joulun aikaan en nähnyt tätä kirjakaupoissa, vaikka oli jo ilmestynyt, mutta nyt ainakin bongasin tätä paikallisessa Suomalaisessa :)

      Poista