Sivut

keskiviikko 20. joulukuuta 2017

20

Toivepostaus eli mun sukkalankajoulukalenteri.


Kalenteri on tosiaan Opalin ja tilasin sen Saksasta (Amazonilta), koska en löytänyt suomalaista jälleenmyyjää. Viime vuonna tästä tosi paljon haaveilin, mutta ei kotihoidontuella viitsinyt alkaa pröystäileen. Tänä vuonna nyt sitten tosiaan ostin, mutta luulen että näistä lankanöttösistä riittää iloa pariksi vuodeksi, joten ensi vuonna en ehkä tarvitse.Aivan valtavan kokoinen ja kirjan muotoinen joulukalenteri on kyllä tosi ihana. Ja ihania ovat langatkin. Kukin kerä painaa 15 grammaa ja kaikki ainakin tähän asti ovat olleet pätkävärjättyjä (normaalistihan en pätkävärjätyistä juurikaan välitä, mutta tällaisina valmiina "jäminä" ovat kivoja). Mitään en ole vielä alkanut näistä neuloa, vaan alunperinkin ajattelin odottavani kaikki 24 ja sitten katsoa, mitkä sopivat yhteen, jos vaikka muutamat sukat näistä neuloisi, ja tottakai osa menee myös mun jämälankapeittoprojektiin.


Kalenteri oli toki aika hintava, mutta ei kuitenkaan yhtä hintava kuin monet kosmetiikkajoulukalenterit tms. Ja eipä nuo lasten krääsäkalenteritkaan mitään ilmaisia olleet. Tämä nyt ihan vaan seliselittelynä.

10 kommenttia:

 1. Tää on niin ihana! Oispa mullakin.. ❤️

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana ,eikä mikään turha joulukalenteri.Tulis vaan tännekkin ens jouluksi myyntiin.
  T:Tytti

  VastaaPoista
 3. Itse valittu joululahja on taatusti mieleinen, nuo kivat langat tulevat hyödylliseen käyttöön. Pidän itsekin pätkävärjätystä, sekoitettuna yksivärisiin. Irmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mutta tämä ei ole joululahja :D :D :D Näistä tulee varmasti kivoja sukkia, kun vähän yhdistelee vaikkapa just yksivärisen kanssa :)

   Poista
 4. Mitä oikein haluaa, pitää ostaa itse itselle! Hieno kalenteri, hauskat pienet keräset. Ps. Ostin itselleni joululahjan. Mies sanoi, että laita pakettiin, kun kerroin ostaneeni. Liekö kuitenkaan rohkenen... ”-Miksi äiti sai monta lahjaa!”

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai :) Ja joulukalenteri pitää toki ostaa itse.

   Mäkin olen yleensä ostanut joululahjan itselleni, ihan siis paketoinut ja kaikkea, mutta nyt en ole lasten saamisen jälkeen jaksanut, sillä lasten lahjoissa on jo riittävästi roudattavaa joulunviettopaikkoihin.

   Poista
 5. Söpöjä! Onhan tuossa lankaa 360 g. Onko fingering? Eli ihan hyvä satsi.... kunnes tajuun sen päättelyn määrän :'D joka tapauksessa parhaimpia näkemiäni luukkukalentereita :)

  VastaaPoista