Sivut

torstai 29. syyskuuta 2016

Wanda's

Meillä täällä Länsi-Vantaalla avattiin tänä vuonna tosi kiva ravintola, Wanda's kitchen & lounge. Olin lukenut siitä ensin paikallislehtijutun jonka perusteella ennakko-oletukseni krapulapizzeriasta osoittautui täysin vääräksi. Kun ensimmäisen kerran menin lasten (ja seuralaisten) kanssa sinne lounaalle, meinasin kääntyä ovelta takaisin koska siellä olikin niin hienoa, siellä oli viinilista ja paikka oli täynnä niin laittautuneen näköisiä lounastajia että ajattelin heti että voida mitenkään mennä   sinne rönttävaatteissamme. Kyllä me sitten kuitenkin mentiin. Ja aika monta kertaa sen jälkeenkin sillä en ole missään koskaan ikinä syönyt niin hyviä hampurilaisia. Ja oikeastaan joka kerta siellä on ollut muitakin selkeästi kotiäitejä lounasaikaan eli ei tarvitse olla toimistotyössä voidakseen käydä siellä. Huh! Ja on siellä siis leikkipaikkakin, keskeisellä paikalla (ja lasten ruokalista) joten selvästi on pikkuväkikin tervetullutta.


Ja siis se kaikkein paras juttu (heti maailman parhaimman hampurilaisen jälkeen) on se että pöydissä on mustavalkoisia ilmakuvia eri Länsi-Vantaan kaupunginosista ja ruokalistan pizzat ovat nimetty myös vastaavasti. Vielä en ole pizzoja testannut koska ne hampparit on niiiiiiin hyviä. Täältä saa myös 01600-drinkkejä (testaamatta sekin).


Käytiin tällä viikolla syömässä lounasajan ulkopuolella juhlien hääpäiväämme ja koska ei ole varaa syödä alku- eikä jälkiruokaa niin pelkkä pääruoka (eli mun tapauksessa se hampurilainen) ei kyllä eronnut mitenkään lounaasta. Tai erosi sen verran että ei ollut salaattia muuta kuin hampurilaisen välissä, lounaalla kun on toki salaattipöytä. Mies otti jonkun vähän spesiaalimman, olisi ehkä itsekin pitänyt.Sen lisäksi että tykkään Vantaateemasta ja ruuasta, ollaan saatu tuolla aina todella hyvää palvelua. Nirsolle esikoiselle on saatu vaihdettua ruuan sisältöä ihan mielin määrin sellaiseksi että hänelle kelpaa ja taapero saa merirosvoannostansa (pöllii seuralaistensa aterioista ja salaattipöydästä muiden osuudesta) varten tyhjän lautasen. Joskus esikoinen pääsi ilmaiseksi syömään lounasbuffettia ja kerran kun väsykiukku iski, tuotiin hänelle palkinto kun puki reippaasti ulkovaatteet päälleen. Sattuipa kerran niinkin että parkkipirkko oli kierroksella ravintolan vieressä niin siitäkin käytiin kohteliaasti varoittamassa. Tästä nyt saa sellaisen kuvan että käydään siellä jatkuvasti lounastamassa mutta ei suinkaan, joka kerta vaan on ollut jotain mainitsemisen arvoista extraa.


Haluan että tämä ravintola menestyy joten yritän toitottaa tätä ilosanomaa joka paikassa. Kannattaa siis tulla ehkä vähän kauempaakin (toki lounasajalla vähän haastavaa tulla kovin kaukaa, heh). Ja on siellä se loungepuolikin!


Myyrmäessä, Liesikuja 5

21 kommenttia:

 1. Tää on kyllä ihana mesta! Mulle on jäänyt se fiilis, että haluavat panostaa asiakaspalveluun, muistat varmaan sen meidän odottelukeissin ja miten siinä sitten kävikään :)

  VastaaPoista
 2. Taidan käydä kyseisessä ravintolassa, vaikuttaa aika kiehtovalta.

  VastaaPoista
 3. Mekin on tykätty, viimeksi käytiin sunnuntaibrunssilla. Hyvä perusbrunssi ja viihtyisä ympäristö. Olin niin fiiliksissä, että Myyrmäessä on vihdoin tommonen paikka!

  VastaaPoista
 4. Voidaanko käydä joskus? Kuulostais kivalta! Testataan drinksuaki :)

  VastaaPoista
 5. Onko tämä jossain ihan lähellä teitä? Vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta paikalta.

  VastaaPoista
 6. Miten ihana kirjoitus!
  Iso kiitos siitä, lämmittää sydäntä.
  Näin me haluammekin, että koette vierailun ravintolassamme.

  Kiitos vielä kerran ja lämpimästi tervetuloa uudestaan!

  Ystävällisesti

  Tomi Puikkonen
  Toinen ravintoloitsijoista;

  VastaaPoista
 7. Me tykätään myös ihan hirveästi tästä ravintolasta! Mieltä lämmittää kun saavun paikalle yksi ja kolmivuotiaan kanssa ja palvelu on meitä kohtaan niin mahtavaa. Me kun ei sieltä hiljaisimmasta päästä olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hienoa että on tervetullut olo lastenkin kanssa :)

   Poista
 8. Viime viikolla söin murean ja maukkaan pippuripihvin. Harvoin saa kohtuuhintaan niin hyvää. Bravo!

  VastaaPoista
 9. Olen kans käynyt tuolla, aivan mielettömän hyvää siikaa söin. Myös muiden seuralaisten annokset maistuivat. Toivottavasti tosiaan pärjää, ei oo hirveästi hyviä ravintoloita Vantaalla. (En esimerkiksi itse viihdy Jumbon/Flamingon ravintoloissa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä viihdyn kyllä niissäkin mutta onhan tämä Wanda's kuitenkin paljon kivempi :)

   Poista
 10. Ei voi oikein sanoa Vantaa-teemaksi kun hehkutetaan pelkästään länsi-Vantaata.Näin Helsinkiläisen näkökulmasta koko Vantaa kaipaa imagon kohotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Länsi-Vantaateema nimenomaan, käy ehkä ilmi asiayhteydestä kuitenkin.

   Poista
 11. Jee, kiitos tästä. Pitää kirjoittaa paikka kalenteriin. Pojalla on tammikuussa koripalloturnaus ehkä lähistöllä (Vantaalla ainakin) ja pitäähän kannustajienkin jossain syödä.

  VastaaPoista