Sivut

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Pingumeininki

Postauksen muovilaivat on saatu (nekin) Plastexilta blogin kautta ja vähän hölmönä en tajunnut jemmata niitä odotteleen parempia kelejä. Vaikka toisaalta, ei tässä ennenkään olla sääkeskeisiä oltu. Botskien piti päästä vesille kun sellaisten olemassaolon menin näyttään ja koska paikallinen uimarantamme oli vielä umpijäässä (paitsi avantouintireikä), ajeltiin lopulta Vuosaareen asti. Ja ei siis vain ottaan kuvaa parin euron muovilaivoista vaan sunnuntairetkelle koska taloyhtiön leikkipaikalla on taas istuttu ihan riittävästi.

Meri on aina ollut minulle vähän vieras juttu ja taisin muutenkin ensimmäistä kertaa elämässäni päästä hyppeleen tuollaisilla jääasioilla. Olin ihan että katsokaa, olen Pingu! Huippua kun osa niistä heilui jne. Mua aika usein vähän lapsettaa... Oikeastaan siis todella hyvä vaihtoehto oli lähteä uittopuuhiin jo nyt, koska tosiaan nuo jäät, autio uimaranta, hiljaisuus, meri. Sielu lepäsi (kunnes oli pakko lähteä takaisin kotiin). Pakkoko kaikki on jättää odottaan kevättä ja kesää. Siitä se ankeus just syntyy jos kuvittelee ettei voi tehdä mitään ennen kuin aurinko paistaa.

Mutta nyt turvalonkeroita ja mattoprojektia! Yö on vasta alussa :D

9 kommenttia:

 1. Kivat maisemat Vuosaaressa. Enpä siellä ole käynyt kymmeneen vuoteen vaikka Helsingissä asunkin. Saisi kyllä kivoja kuvia siellä.

  VastaaPoista
 2. Mistä langasta ja täytteestä teet turvalonkeroita? Käytätkö samaa lankaa myös silmiin? Tekaisin juuri tuossa innoissani yhden, mutta sitten tajusin että eihän sitä käyttämääni lankaa saa pestä kuin 40 asteessa. Enkä tiedä missä asteessa vanun saa pestä, kun senkin ostamisesta on jo aikaa. Alkoi vähän ahdistamaan, kun en tiedä osaako sitä olla tarpeeksi hygieeninenkään. Se kun on niin tarkkaa nuiden keskosten kanssa. Annoin ekan version sitten omalle tytölleni. Hyvin kelpas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen 100 % puuvillasta (esim Drops Paris -langasta oon nyt muutaman tehnyt) tai puuvilla-bambusta kuten Hjertegarnin blend bamboo. En käytä keinokuitua langassa, vanu toki sitten on keinokuitua toki. Eli normivanua laitan. Olen pessyt 60-asteessa ennenkin vastaavia ja ovat kestäneet. Ajattelin siis että pesen ne ennen lähettämistä kuudessakympissä koska nää meitsin langat ja vanut todellakin pyörii milloin missäkin. Ajattelin vielä erikseen kirjoittaa että olen ne pessyt ja ei ole lemmikkejä niin osaavat sitten arvioida kelle ne voi antaa.

   Poista
  2. Niin ja silmiä varten vastaavanlaisia lankoja käytän juu.

   Poista
  3. En siis kuitenkaan ole vielä just näitä pessyt kun eivät ole vielä valmiitakaan joten aivan en 100 % voi luvata että kestävät. Uskon kuitenkin vahvasti että kestävät.

   Poista
 3. Pitää varmaan käydä lankaostoksilla ja tehdä seuraavat vähän tarkemmin. Välillä sitä vaan innostuu ja hötkyilee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä veikkaan että hyvin harva näitä miettii, olihan jossain ohjeessakin suosituslankana Novita Miami jossa on keinokuitua. Tuskin se siis oikeesti niin tarkkaa on ja jos on niin suurin osa lonkeroista tuskin täyttää kriteerejä.

   Poista