Sivut

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Artsi

Vantaan taidemuseo vaihtoi nimekseen Artsi ja käytiin pitkästä aikaa tsekkaamassa näyttely vaikka herttinen sentään tuonne on aina ilmainen pääsymaksu ja sijaitsee keskeisellä paikalla Myyrmäen ytimessä, joten voisi kyllä useamminkin käydä!Jos sinne ei osu koululaisryhmien kanssa samaan aikaan, on se kyllä aivan oma maailmansa kun kaupunkihälinästä tupsahtaa sisälle. Hiljaista ja avaraa. Vähän jännitti miten lapsi suhtautuu kun meillä on viime aikoina ollut taas vaihteeksi tosi pahaa uhmailua ja äidin ärsyttämistä liikkeellä. Ajattelin että huomionhakuisena tottakai alkaa temppuileen ja pidinkin tätä vähän harjoitteluna sitä varten että veisin jäbän joku päivä Kiasmaan (kiitos museokortin, lyhytkin visiitti on ok). Yleensä siis lapsen kanssa käydään vain museoissa joissa on selkeästi jotain häntä kiinnostavaa. Mutta tosiaan, nyt oli kiltteysvaihde silmässä eikä yritetty mitään temppuja. Jäbä katsoi pitkään ja hartaasti videota jossa lapsi pukee ja riisuu paitaa hidastettuna.Ja enpä tiennyt että totisesti täälläkin oli jotain lasta kovasti kiinnostavaa (sen lisäksi että ulkona on paljon kurkistusteoksia). Selfieseinä ja Artsileimat!
Täytyy kyllä muistaa käydä useammin. Hyvä Vantaa!

14 kommenttia:

 1. Pitääkin käydä, sama vika, että ohi kuljetaan usein. Kiasmassa on lapsille sellainen oma polku, pitää etsiä jonkin öttiäisen jälkiä matkan varrella. En tiedä, kuinka innostava se on, kun meidän napero ei vielä tajua tuollaisista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hassuinta on se että kirjastossa tulee kyllä käytyä mutta ehkä kerran vuodessa vaan jaksaa ottaa askeleen sivuun ja käydä tuolla museossa vaikka just esim Kiasmassa tulee kyllä käytyä (mutta ilman lapsia, toistaiseksi).

   Poista
 2. Ja hei Tiksissä on taidemuseossa kerran kuussa museopäivät vauvoille! Sinne kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollakin on jotain vauvajuttuja mutta ei niihin oikein voi mennä niin että jäbäkin on mukana.

   Poista
  2. Häh, no ihan tyhmää jos isommat ei voi olla matkassa!

   Poista
  3. Siis en tiedä vaikka voisikin mutta olen täysin vakuuttunut siitä ettei siitä käytännössä tulisi yhtään mitään! Menisi pilalle muidenkin vauvahetki.

   Poista
  4. Vauvojen museomaanantai on siis Vantaan kaupunginmuseossa Tikkurilan vanhalla asemalla. Tervetulleita ovat vauvat seuralaisineen :) https://www.facebook.com/events/849321621844329/

   Poista
 3. ai tuo punapaitapoika on nyt tuolla :) iteki muistan sitä monet kerrat weegeellä tuijotelleeni, täytyypä tehdä pitkästä aikaa tuijottelureissu myyrmäkeen sitten ! kivoja kuvia muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäs käydä joskus siellä weegeellä. Viimeksi varmaan 6 vuotta sitten käynyt, huhhuh. Onneksi tulee kohta länsimetro :D

   Poista
 4. Tosiaan on Tikkurilassa Vantaan kaupunginmuseo, jossa nyt Vantaanjoki-aiheinen näyttely! Kannattaa tutustua.:) Tässä yksi linkkivinkki. http://kivaatekemista.fi/blog/kuukauden-kohde-vantaan-laaja-outlet-tarjonta-kartanot-ja-perhekohteet-tekivat-vaikutuksen/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi kyllä käydä joskus kun siellä suunnilla pyörii! :)

   Poista
 5. Olen itsekin ihan museoihminen ja käyn tuolla usein :D

  VastaaPoista