Sivut

perjantai 18. maaliskuuta 2016

Mattofailure ja verhon korjaus

Kun siellä kuitenkin tyypit odottaa vesi kielellä, mitä mattoprojektille kuuluu niin kerrotaan nyt että huonoa. Kolme klassikkomokaa:

1. Liikaa silmukoita. Luulin että pingotus tms auttaa, ei auta. Kertakaikkiaan liikaa silmukoita.
2. Väärää lankaa. Pakko se vaan on lähteä lankakaupoille.
3. Liian pieni. Naurettavan pieni.

Eli purkuhommiksi menee tuon uloimman hommelin kohdalta. Alun voi säästää. Tässä nyt siis menee edelleen vielä tovi...Keittiön pitsiverholiina ei kestänyt pesukoneessa kun olin alunperin ne käsin harsinut toisiinsa. Nyt vetelin homman kasaan ompelukoneella ja lisäsin yläreunaan tuollaisen verhonreuna-asian jotta tämän paikalleen laittaminen olisi jatkossa huomattavasti vähemmän perseestä. Jotkut liinat tuolla edelleen repsottaa, pitänee vielä ottaa alas ja korjata. Ehkä viimeistään sitten kun tilalle laitetaan taas jouluverho. Tämä on muutenkin vähän nafti kun on edellisen kämpän keittiön ikkunan mittoihin alunperin tehty. Mua ei kuitenkaan haittaa lainkaan, ihan verho vaikkakaan ei ihan alkuperäisessä loistossaan enää olekaan.
7 kommenttia:

 1. Eipä nuo verhon repsotukset mitenkään silmiin ota, tuo on niin kauhean kivan näköinen muuten! Tosi kivasti pääsevät muutenkin oikeuksiinsa tuossa ikkunalla nuo pitsit, ei jää kauniit kuviot piiloon niinkuin pöydällä yleensä käy. :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ahhahhaa, mikä typo! Ehkä jätän sen, aika hauska :D Tietääkseni mulla ei kuitenkaan lukihäiriötä ole :D

   Poista
 3. Tuore lukija ilmoittautuu ja ihastelee verhoasi. Olen tässä pari viikkoa viettänyt laatuaikaa blogisi parissa, kahlaten vanhoja ja uudempia postauksia läpi. Kiitos tästä, olet hauska ja blogisi inspiroi sekä saa hyvälle mielelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hui! Kiitos kivasta kommentista :) ihanaa että pidät :)

   Poista
 4. Mä ehkä laittaisin ton pitsiliinaverhon sillee että yläreunaan ompelisin jonkun kaistaleen mistä ripustais sit roikkumaan, nii se laskeutus nätimmin ehkä?

  VastaaPoista