Sivut

torstai 31. maaliskuuta 2016

Kiasma, Ernesto Neto ja käsin virkatut asiat joihin voi mennä sisälle

Kiasma on minusta ihana ja nyt siellä viihtyy erityisen hyvin lapsostenkin kanssa sillä Ernesto Neton näyttelyssä on virkattuja asioita joihin saa mennä sisälle. Tarviiko edes selittää enempää? :D Vingutettiin museokorttia ja mentiin käymään.
Muistakaa ehjät sukat, täällä pitää riisua kengät (tähän se silmänsä peittävä apinaemoji)

Ihana näyttely! 

Ja pakko taas kehua miten hienosti lapset käyttäytyivät! Ihan turhaan jännitin. (No vauva ei voi tietenkään kantorepusta käsin hirveästi laittaa ranttaliksi.)

8 kommenttia:

 1. Voin vain kuvitella miten mieleenpainuva paikka! Ihailen tapaasi käydä pikkuistesi kanssa milloin missäkin!!! Oppivat samalla tuhansia asioita maailmasta mm. tuota "käyttäytymistä" - upeaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin ovat kyllä oppineet :) Yleensä ylilyönnit museoissa tulee sitten ymmärrettävästi siinä vaiheessa kun pitäisi pukea ulkovaatteet ja lähteä pois. Mä tykkään itse hirveesti mennä lasten kanssa eri paikkoihin, ei jaksaisi joka päivä vaan kotona tai lähileikkipuistossa. Nyt kun on aikaa niin hyödynnetään :)

   Poista
 2. Hieno näyttely, varmaan lapsiakin innostava. Kun vaan olis lähempänä....

  VastaaPoista
 3. Ihana näyttely, oltiin siellä just keskiviikkona. Minäkin tykkäsin noista virkatuista esineistä, etenkin se "teltta" miellytti. Tytär innostui järjestelemään niitä mattoja. :-)

  VastaaPoista
 4. Olen itsekin tsekannut kyseisen näyttelyn, kiva että tykkäsit siitä :)

  VastaaPoista