Sivut

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kevättakki

Jäbälle olenkin ommellut farkkutilkkutakin ja farkkutilkkuhaalarin mutta itselleni en ole uskaltautunut. Kunnes nyt. Käyttämäni kaava olikin aivan järkyttävä joten sovelsin todella paljon ja sitten vielä lopuksi sovitin ja kavensin, sovitin ja kavensin, sovitin ja kavensin. Siitä tuli ihan suht ok. Enemmän pituutta olisi tietysti voinut olla koska nyt kaikki helmat vilkkuu just ärsyttävästi takin alta mutta näillä mennään. Mulla ei kertakaikkiaan ollut muita takkeja kevääksi kuin R-collectionin anorakkeja ja sitten yksi äitiystakki joka tietysti mun mahan kanssa olisi ihan passeli edelleen mutta ajatus tökkii. Ompeluaikaa mulla on vähän joten piti tehdä valinta: ei takkia ollenkaan tai sitten semikiva kompromissitakki. Onhan tää ihan jees! Mitään vuorta tähän ei kyllä pysty ompeleen kun kaavaa ei ole.

Tässä nyt vaan yksi kuva koska in action -kuvia on taatusti luvassa pitkin kevättä. Ja seuraavassa postauksessa jo useita.


Farkut hankin kirppareilta ja vetskari + vinonauha kangaskaupasta. Yhteensä matskuihin meni n. 30 euroa.

4 kommenttia:

 1. Kiva takki, riittävästi taskuja :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavan tyylikäs ja hilpeä takki! :D Ja käytännöllinenkin kun on monta taskua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Osa taskuista on vain koristeena peittämässä pieleen menneitä saumoja tms eli kaikki ei ole käyttötaskuja :D Mutta osa toki on.

   Poista