Sivut

torstai 9. marraskuuta 2017

Myyntijakso käynnissä Ipanaisen kirpparilla

Terveisiä ruuhkavuosikiireistä! Nopeasti vinkkaan, että minulla on parhaillaan menossa myyntijakso Ipanaisen kirpparilla Helsingin Hakaniemessä. Otin kuvia sinne menevistä vaatteista, mutta osa ehti tuhoutua ennen H-hetkeä (siis kuvat, ei onneksi sentään ne vaatteet). Siellä nyt kuitenkin ulkovaatetta ja villaa talveen sekä laaja kattaus sisävaatteita. Pari kantoliinaa (rengas), soiva barbapapamobile pinnasänkyyn (ellei ole rikkoutunut matkan varrella) ja muutamat pienen taaperon talvikengät.


Tavaraa on viety yksi iso kassillinen, mutta se kyllä vetää melkoisen määrään pientä vaatetta. Kokoja on ihan vauvasta 116 cm saakka.
Ipanaisella on kyllä mennyt tosi hyvin mun tavarat kaupaksi (kahdesti aiemmin myynyt), joten sinänsä tämä asiasta bloggaaminen on ehkä turhaa, mutta ei kai sitä myyntiään voi liikaa yritää edistää. Käykää ja ostakaa pois!

4 kommenttia:

 1. Nyyh, eikö enempää blogivauvoja :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos joskus jostain syystä alkaa tuntuun siltä, että resurssit riittäisivät useampaankin, niin sitten hankitaan uudet tavarat ja vaatteet. Heti kuopuksen syntymän jälkeen olen kyllä pieneksi/turhaksi jääneitä vaatteita ja tavaroita laittanut kiertoon, sillä tämän hetkisen tilanteen mukainen lapsiluku on tosiaan täynnä.

   Poista
 2. Mitään ei ole maailmassa niin paljon kuin lastenvaatteita! Tältä ainakin tuntuu kaupoissa ja kirppareilla kierrellessä. Eli tavaraa kyllä tarpeen tullen riittää...

  VastaaPoista