Sivut

lauantai 11. marraskuuta 2017

Ei kuusessa Hevon, vaan Kuusessa Helsingin keskustassa

Niin että onnea meille tänne Pääkaupunkiseudulle, sillä meillä on vihdoin ja viimein täällä ainakin tammikuun 10. päivään saakka, toivon mukaan jatkossakin, kauppa, mikä myy ihania tuttuja kankaita, joita normaalisti on tilattu vain netistä tai ostettu valmiiksi leikattuina paloina messuilta ja pop upeista.


Tämä on niin kertakaikkisen ihana asia, että aivan pakko oli mennä ihan kamera kourassa käymään ja jakaa tätä ilosanomaa. Kuusi Collectivessa Helsingissä Senaatintorin kupeessa Katariinankadulla, on mukana kuusi suomalaista tekstiili- ja kuosisuunnitteluyritystä: i k a s y r, Käpynen, Nuppu Print Company, Ommellinen, Vanja Sea ja PaaPii Design.


Joulukaupaksi sitä kutsutaan, mutta aika vähässä se jouluteema näkyi eli kankaita on kyllä joka lähtöön. Ja mikä parasta, sitä kangasta saa tosiaan ostaa pakalta. Kankaiden lisäksi myynnissä on myös valmiita vaatteita ja muita tuotteita näistä kuoseista.
Vaikka itse olen ommellut näiden merkkien kankaista paljon vaatteita lapsille, oli täällä painotettu tosi paljon niihin aikuismaisempiin kuoseihin. Ihan jopa yllätyin itsekin, sillä niin vahvasti olen onnistunut elään siinä lastenkangaskuplassani. Eli ihan jokaisen ompelijan taivas tämä, ei pelkästään lasten vaatteiden ompeluun hurahtaneiden mammojen.


Vaikka tottakai lapsillekin oli tarjontaa.Ja voi sentään, PaaPiin joulukankaat! Vielä en itse joulukankaita ostanut, mutta ainakin nyt tiedän, mistä niitä saa, jos ja kun tarve iskee ja on pakko saada ihan heti sillä sekunnilla.


Kaupassa oli varattu myös tilat ompelukoneille, siellä aiotaan nimittäin järjestää ompelupajoja/kursseja. I H A N A A ! Toivon täydestä sydämestäni menestystä Kuusi Collectivelle, tällaista on kyllä kaivattu, toivon mukaan ihmiset löytävät tiensä kauppaan.

10 kommenttia:

 1. Oiih! Miten tämä on mennyt minulta ihan kokonaan ohi. Kiitokset vinkistä, sinne siis tosiaan jo vaikka ensi viikolla!
  Oliko hinnat samat kuin merkkien omissa nettikaupoissa vai oliko jotain alennuksia?

  Niin ja kiitos tosi kivasta blogista. Vuosien mittaan tosi monta hyvää ideaa täältä saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että postaukseni tavoittaa henkilöitä, joilta tämä on mennyt muuten ohi :) Oli mun mielestä aika lailla samat hinnat, kuin nettikaupoissakin, ei ainakaan halvemmat. Mutta eipähän tarvi maksaa postimaksuja joka kauppaan erikseen :)

   Kiitos :)

   Poista
  2. Joo, en kyllä tajua miten tämä on mennyt ohi ;)! Harmillisesti kävin juuri tuhlaamassa kodinhoidon tuen Sellossa Paapiin kankaisiin mutta tänne on päästävä!

   Poista
  3. Ihana kyllä se Sellon pop up:kin! Siis ajatustasolla, itse ei ole tullut Espooseen lähdettyä.

   Poista
 2. Tää on niin huippu ja odotettu! Kyl meidän täytyy nyt käydä tuolla oikein sankoin joukoin - josko vaikka jäisivät pysyvästi. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella toivon, että ihmiset löytää tän ja asioivat siellä ahkerasti, jotta jäisi pysyvästi!

   Poista
 3. !!! Kiitos tästä tiedosta!

  VastaaPoista
 4. Hei jes, ohi on menny muitakin tää tieto, mut nyt on kyl pakko mennä heti käymään!

  VastaaPoista