Sivut

perjantai 11. joulukuuta 2015

11

Koska ollaan nykyään vähän kaksien rattaiden/vaunujen loukussa, on vaunupeitto tietenkin aina niiden vankkureiden tavaratilassa jotka eivät ole mukana. Harvoinhan sitä tarvii mutta joskus kylmä yllättää keskellä kesääkin tai sitten äiti tarvitsee istuinalustaa leikkipuistossa. Päätin tehdä toisen. Kriteerit ovat sellaiset että jostain halvasta langasta jotain simppeliä joten sitä voi surutta pitää vaunuissa aina mukana ilman pelkoa että se 65 euron langoista tehty merinovillapeitto ja tai se mihin on nyhrätty vimpan päälle tasokirjoneuletta, joutuisi hukkaan tai varastetuksi. Tämän virkkasin vain ja ainoastaan jämälangoista 5 mm koukulla. Siellä on sulassa sovussa villaa, merinoa, puuvilla, bambua ja puhdasta muovia. Peitosta tuli kyllä vähän isompi mitä oli tarkoitus mutta parempi iso kuin liian pieni.

Tein samalla ohjeella kuin sen merinovillapeiton aiemmin. Tähän vaan tuli enemmän väriä ja raitaa. En ollut etukäteen miettinyt värimaailmaa, se vaan muovautui tehdessä. Jokkemaa-peitoksi.
9 kommenttia:

 1. Pirteänvärinen peitto ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Ylisöpöä! Ihanat värit. Mistä noi lapsukaisten vaatteet on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteet on Mainion, ostin black friday -alennuksesta. Lasten ekat samisteluvaatteet :D

   Poista
 3. Musta tuntuu että teidän neidistänne tulee koko ajan entistä söpömpi! En kestä tuota kellimiskuvaa missä hän on itekseen peitolla! <3

  VastaaPoista
 4. Erittäin hyvä peitto, sinne vain kaikki samaan syssyyn :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, varsinkin tuo alimmainen <3

  VastaaPoista