Sivut

lauantai 12. joulukuuta 2015

12

Rocky road -suklaa on vähän kuin kotitekoinen pizza: niihin tungetaan ihan liikaa kaikkea vaikka simppelimpi olisi ainakin omaan makuuni parempi. Yhden täytteen taktiikalla.


Maraboulla on Tuc-keksisuklaata ja se on ihan sikahyvää mutta siinä on kolme pientä puutetta. Ensinnäkin levy on sitä pienempää mallia, se ei ole Fazerin sinistä ja suolakeksejä on liian vähän. Kiitos kuitenkin Maraboulle inspiksestä sillä tässä tulee kotiversio josta jopa mulle riittää useammaksi päiväksi.

2 levyä Fazerin sinistä ja vajaa paketti Tuc-suolakeksejä.


Sulata suklaa vesihauteessa (tai mikrossa jos tykkäät ottaa riskejä), pupenna keksit ja laita ne leivinpaperilla vuorattuun laakeaan astiaan. Kaada suklaat päälle ja "koristele". (ylemmän kuvan kulhossa on itse asiassa ne keksit mitkä paketista jäi yli, ei siis käytetty määrä, toisin kuin alemmassa kuvassa)



Laita jääkaappiin kunnes hyytyy ja leikka paloiksi.


Syö.

14 kommenttia:

  1. Okei tää kuulostaa nyt jokseenkin kutsuvalta. Ei oo tuc-keksit tullu mieleenkään! Itellä oottaa kaapissa pakastekuivattuja vadelmia, joiden kaveriksi yritän keksiä jotain. Omar? Joku pähkinä vaan? Pistaasista tulisi kiva kontrasti-vihreä vadelman punalle. Ja sit pitää varmaan tehdä myös versio, jossa on ainakin pähkinää ja Punnitse&Säästä-kaupasta saatavia mokkaböönoja aka suklaanameja jotka on kahvipavun muotoisia ja maistuu aavistuksen kahviselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sentään, omarit... Pitää ehkä kokeilla sitäkin joskus, ainakin se valmis omarsuklaalevy on (oli?) ihan törkeen hyvää.

      Poista
  2. Maistuis varmaan mullekin! Tää sun joulukalenteri on aivan ihana. 3-vuotias tyttökin jo oottaa uusia "luukkuja". Ensin avataan pikkuveljen kans oma (mun tekemä) pussukkajoulukalenteri ja partiolaisten kuvakalenteri ja sit tullaan tänne katsomaan sun joulukalenteri. Olet saanut uuden pienen fanin :)

    VastaaPoista
  3. Tätät on pakko kokeilla!! Juuri syötiin 6-vuotiaan kanssa pussillinen noita suklaa-ruis nachoja ja mietin, et mikähän muu suolainen menis suklaan kaverina. No, TUC-keksi tietysti! Kiitos inspiraatiosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua himottais tunkee sipsejä suklaaseen. Suola ja suklaa sopii niin hyvin yhteen!

      Poista
  4. Kuulostaa erittäin houkuttelevalta. Tässähän ehtii tulla kiloja jo ennen joulua. :D Täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla. :)

    VastaaPoista
  5. Mä kuulun just niihin, jotka laittavat tyyliin sataa eri makua suklaan joukkoon ja se on niin namia! Viimeksi laitoin turkinpippurirouhetta, piparkakkumaustetta, valkosuklaata, murokeksejä ja vaahtokarkkeja tumman suklaan joukkoon. Ja maistui kaikille. Tosin tuo Tuc-suklaakin kuulostaa niin hyvältä, että taidan kokeilla tuotakin yhdistelmää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan tuokin varmasti hyvää!!!! :) Tai siis ei taatusti jäis syömättä :D

      Poista