Sivut

torstai 31. joulukuuta 2015

12 / 15

Joulukuussa blogissa pyöri joulukalenteri ja hengasin lasten kanssa paljon mummulassa. Käytiin kuitenkin Helsingin ytimessä pari kertaa pyörimässä Tuomaan markkinoiden karusellissa yms jouluhommaa. Retkeiltiin parvekkeella, hurjaa :D Veistin myös jättipuikot ja aloin neuloon fleecepeittosuikaleista jotain maton tai peiton tapaista mutta kaikkien jouluhommien vuoksi se on edelleen ihan yhtä vaiheessa kuin alkukuustakin. Palataan siihen sitten joskus ensin vuonna ;)

Koska en tehnyt mitään varsinaista joulupostausta, esittelen tässä yhteydessä myös pikkuveljeni leipoman Jaska-piparin (jäbän ainut toive joulupukilta oli tosiaan puinen Brio-rataan sopiva Jaska (Tuomas veturista) ja sen hän saikin mutta myös tällainen pipariversioa) vaikka se onkin kuvassa jo osittain joutunut parempiin suihin.


Neulottua:

Virkattua:

Ommeltua:

Näperreltyä:

Ja nämä kaikki ei siis tietenkään ole joulukuussa tehtyjä vaikka ne joulukuussa blogissa esiteltiinkin ;)

4 kommenttia:

 1. Hei ja hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi. Tämä on suosikkiblogini :)
  t: Sanna

  VastaaPoista
 2. Teilläpäs ollutkin hauska joulukuu. Retkeily parvekkeella kuulostaa huipulta! Nuo vauvan huopatossut on kyllä ylisöpöt ja jättipuikot aika näppärästi olet veistellyt. Mun kädet ei kyllä varmaan kestäisi noilla neulomista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parvekeretki oli kyllä hauska :D Kyllähän nuo jättipuikot vaatii koko yläkropan :D

   Poista