Sivut

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Vaunujen kanssa ilmaiseksi matkustamisen ja museokortin hyödyntämistä kiukuttelun hoitoon

Havahduin taas pitkästä aikaa siihen että ostin kesällä museokortin mutta en ole käyttänyt sitä kuin viiden euron edestä. Olihan se tietenkin riski ostaa se raskaana ollessa mutta oletin ilman muuta että se tulee maksaan itsensä monta kertaa takaisin. Onneksi vuosi on pitkä aika joten ehtiihän sitä! Kesällä aukesi myös Kehärata ja sen myötä aivan mielettömän kätevä yhteys Suomen ilmailumuseoon. Se kun on aivan Aviapoliksen aseman vieressä, jos siis ymmärtää tulla asemalta oikeasta uloskäynnistä (siellä oli kyllä opasteet).

Ja koska mulla on museokortti ja vaunujen kanssa pääsee lähijunaan ilmaiseksi niin mikäpä ettei sitä kävisi "lentokonemuseossa" ihan vaan tappamassa aikaa. Mua edelleen vähän jänskättää kulkea vauvan kanssa vaikka ihan hölmöähän se on sillä just nythän sen kanssa nimenomaan on helpointa kulkea kun ei tarvitse muuta kuin maitoa ja vaipanvaihtoa. Nyt ei tarvinnut edes niitä vaan pikkuinen nukkui koko lyhyehkön retken tyytyväisenä vaunuissaan. Ja esikoinen sai hypettää lentokoneita. Otin silti isosiskoni mukaan henkiseksi tueksi ja seuraksi.Ollaan käyty tuolla ennen vain lastenpäivien yhteydessä jolloin useimpiin koneisiin pääsee sisälle jne mutta kyllä noilla normaaleillakin oikeuksilla oikein mukavaa oli. Viime keväänä laitoin raskauden piikkiin kun mua ahdisti niissä vanhoissa ahtaissa matkustajakoneissa mutta voi sentään, nyt on pakko myöntää että mua ahdisti ne edelleen. Jotenkin niissä on niin aavemainen fiilis että selkäpiitä karmii, hrrr. Varsinkin siis nyt kun niissä ei ollut edes muita ihmisiä samaan aikaan.


3,5-vuotias on viime aikoina laittanut ihan parastaan mitä uhmailuun tulee mutta ihmisten ilmoilla hän käyttäytyy paremmin joten miksipä sitä jäätäisiin kotiin riiteleen kun tällaisiakin mahdollisuuksia on. Eiköhän sitä siis pikkuhiljaa voitaisi tästä vauvakuplasta jo yrittää palata takaisin menoon ja meininkiin.Heh, lapsi halusi että otan kuvan tästä kivasta pienestä lentokoneesta. En muista että ennen olisi pyytänyt kuvaa jostain tietystä.

2 kommenttia: