Sivut

tiistai 27. lokakuuta 2015

Mutsi laulaa

Sain, tai siis pyysin, tai no, ostin itse ja pyysin rahat mieheltä, synttärilahjaksi Disneyn soivan laulukirjan. Meillä on jo ennestään soiva lastenlaulukirja ja soiva joululaulukirja ja molemmat ovat olleet hittejä esikoisen mielestä (ja munkin tietty).  Tämä kirja on kuitenkin puhtaasti mun omiin tarpeisiin sillä jäbä ei näitä biisejä edes tiedä muuta kuin ne kaksi joita jo hänelle vauvana lauloin (Karhun elämää ja Oo-de-lally). Mullahan on maailman olemattomin lauluääni mutta vauvat tykkää kun niille lauletaan joten siinä mitä loistavin syy lauleskella vähän Disneyklassikkojen biisejä joita siis todellakin rakastan!


Tänään olin aamupäivän kahdestaan vauvan kanssa jäbän ollessa yökylässä joten hengattiin yöpuvuissa ja lauleskeltiin. Parasta!


Mun piti ottaa synnytyssalissa kuva jossa nostan vauvan ilmaan ja laittaa kuvatekstiksi tuo Tie elämän -sanat mutta enhän minä semmosta sitten tosipaikan tullen muistanutkaan, höh!


Mulla on kaksi siskoa joten voin kertoa että työlaulua on laulettu.


Mutta on niistä siskoista kyllä hyötyäkin ja silloin kun saa jotain teetettyä heillä omaksi hyväkseen, on ollut tapana laulaa Karhun elämää -laulua: "näin luontoäiti järjestää sen minkä toiset työllä aikaan saa". Tämä on myös mun virallinen äitiyslomalaulu! "Onhan tää karhun elämää, saa päivät mettä kämmentää, voi turhat huolet murheet unohtaa. Mä sanon: karhun elämää, näin luontoäiti järjestää..."



Kaunotar ja Hirviö oli meidän ensimmäinen Disney-vhs ja se on kyllä edelleen ihan lemppari heti Pienen merenneidon ja Aladdinin jälkeen. Tyttö sekä hän -laulu ei kyllä ole minusta se paras biisi joten olisin kaivannut lisäksi myös sitä laulua missä Belle laulaa kun tanssahtelee torilla tai sitten sitä kun Gaston leuhkana laulaa: "olen itseeni niin kovin tyytyväinen!!!" ;D


Laulettiin Se on kuin yö lukiossa kevätjuhlassa ja oli hommattu oikein savukonekin joka ei sitten H-hetkellä toiminutkaan. Koskaan en unohda.


Yksi suurimmista vääryyksissä maailmassa (jos vain pinnalliset asiat lasketaan), on se että Pieneen merenneitoon on tehty uusi dubbaus jossain vaiheessa. Onneksi osaan biisit (ja koko elokuvan vuorosanat) ulkoa niin en tarvitse noita uusia vääriä sanoja, pyh.


Jäbä ei tosiaan ole erityisen innoissaan tästä kirjasta ja Oo-de-lally onkin ainut jota hänen mielestään saan laulaa. Ihanan ehdottomia nuo 3-vuotiaat.


En tiedä että pitäisikö mun opiskella nuo Frozen-leffankin biisit vai luotanko siihen että se on totaalisen "so last season" siinä vaiheessa kun vauva tuosta on kasvanut prinsessaikään. Vaikka ei kai klassikot vanhene koskaan.

Mutta jes mikä kirja!!!

Ja ei jes kun otin tämän kuvat laiskuuksillani puhelimella ja kaikkiin tulee samaan kohtaan pieni roska, äh.

4 kommenttia:

 1. EIKÄ!!!! DISNEY LAULUKIRJA!!!! :D Aivan pakko saada!

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään aivan kauheasti Frozenista (ja Tangledista myös, ja Bravesta), mutta siis vaikka ittekin oon popittanut Let it go:ta ja kaikkea muutakin ehkä sen verran että aikuiset ihmiset ois siihen jo muut kyllästyneet, niin en oo onnistunut itseäni siihen kyllästyttämään. Mutta auta armias kun alotin työt päiväkodissa pari kuukautta sitten. Meidän ryhmän kaikki tytöt leikkii pelkästään Frozenia. "Nyt nää Elsat menis syömään" "Nyt tää ois näiden Elsojen äiti" Ja ne kaikki haluaa tosiaan olla aina Elsoja, sit niitä on viis Elsaa samassa leikissä ja ne laulaa Let it go:ta englanniksi tai ehkä ennemminkin "englanniksi". On ne vaan söpöjä! <3 Mutta nyt alkaa mullakin kohta olla Frozen-annostus täynnä. :D Mut en tiiä, ehkä oon tykännyt siitä niin paljon että siitä tulee semmonen klassikko ainaskin mulle, ja ne laulut on kyllä ihan oikeesti hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen katsonut Frozenin vain kerran joten en olisi äkkiseltään edes muistanut koko Let it go:ta. Mutta olen joo huomannut kans että pikkutytöt on nyt aivan pähkinöinä Frozeniin! Ei siis varmaan ihme että voi ruveta vähän kyllästyttään jos Elsailua joutuu työkseen katseleen ja kuunteleen koko ajan :D

   Poista