Sivut

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Ravintolavaunu päätepysäkki

Kotkassa käytiin tsekkaamassa vanhaan junavaunuun (paikalla myös höyryveturi) tehty kahvila-ravintola joka tosin oli sulkenut ovensa tältä kesältä ja palveli enää vain yksityistilaisuuksissa "talviaikaan". Ehkä ihan hyvä että oli sulkenut ovensa sillä se näytti olevan lähinnä kaljapaikka joten oli kivempi pyöriä 2-vuotiaan junafanin kanssa paikalla kun siellä ei ollut terassin täydeltä humalaisia. (Mutta voi hitsit, pitänee koittaa joskus tehdä reissu Kotkaan siten että pääsisi tuonne yksille tai kaksille tai aika monellekin, oisko idyllisempää paikkaa vetästä siideri jäillä, tuskin?)

Ja nyt huolestuneille tiedoksi että kuvat joissa lapsi hengaa korkealla, on siinä mielessä lavastettuja että lapsesta pidettiin koko ajan kiinni hänen kiipeillessään paitsi sen sekunnin murto-osan jolloin räpsästiin kuva, jos lapsi olisi siinä hetkessä pudonnut, hänet olisi saatu kiinni sillä kädet olivat valmiina ojossa heti siinä mihin kamera ei enää yltänyt. Ärsyttää kirjoittaa aina tällaisia "huolestuneille tiedoksi" -osioita mutta jos en kirjottaisi, saisin välittömästi kommentteja aiheesta joten koittakaa ymmärtää.Koska paikka oli suljettu, nautimme sitten omat juomat paistatellen mitä kesäisintä syyskuun päivää. Ah, kyllä me aina jostain jotain juna-aiheista keksitään! :D 


Pojan junakuvioinen Marimekon paita on kirppislöytö ajalta jolloin junat ei vielä olleet niin kova juttu. Nyt se on jopa sopivan kokoinen jo.

3 kommenttia:

 1. Edelliseen VR-nappikommenttiini liittyen: Löysin googlesta iloisen konduktöörin (:D), jolla on kyseiset napit olkapäillään! Kuva on sumea, mutta siitä saa vähän selvää:
  http://static.iltalehti.fi/helsinki/iloinenkonduktoori2MA_hi.jpg
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja voin kyllä niistä vähän maksaakin :) Laita sähköpostia terhipel(a)gmail.com

   Poista
 2. Melkein kiljaisin riemusta tätä lukiessa, tottakai kiinnostuin!!!!!

  VastaaPoista