Sivut

tiistai 9. syyskuuta 2014

Paapii inspiration: Kukkapuput

Sain Paapii inspiration -tiimin kautta sinistä Kukkapuput -luomujerseytä enkä joutunut kyllä hetkeäkään miettiin että mitä siitä tekisin. Ompelin nimittäin samasta kuosista aikoinaan pinnasänkyyn pussilakanan, se tosin siis oli puuvillakangasta, ja harmitti kun se jäi pois käytöstä lapsen siirryttyä juniorisänkyyn. Nyt on kukkapuput palanneet sänkyyn yöpuvun muodossa! Vaikka toki näitä voi päiväsaikaankin käyttää mutta erikseen. En edelleenkään lämpeä sille että on ylä- ja alaosa samaa kuosia päiväsaikaan tällä vuosituhannella vaikka mammablogien vaikutuksille hyvin altis olenkin.

 
Paita on ihan perus raglan-hihainen ja housut tein käytössä olevien Tutan housujen mallilla ilman sen kummempaa kaavaa. Tosi pitkät resorit laitoin, ei nämä ehkä ihan armeijaikään asti tule mahtuun jalkaan mutta pitkään kuitenkin.
 
 
Sitten vaan nukkumaan, öitä!
(Kangas tosiaan saatu bloginäkyvyyttä vastaan.)
***
 
I got this fabric via Paapii inspiration team and it turned out to a night wear for my son. When he was baby, he had a bedsheet with this same pattern. So, now the bunnies are back!

8 kommenttia:

 1. Ihana setti �� Oon miettiny neijän pikkumiehelle tuota pupukangasta ja juuri sinisenä, mutta jokin kuitenkin tökkii. Miellän sen jotenki tyttömäiseksi, mutta jospa minäkinvrohkaistun vaikka oyjaman tekoob ��

  VastaaPoista
 2. Mainiot! Ja hyvin menee pojallekin, vaikka on noita kukkia! ps. sikamakee toi veturi-hylly!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hyvin menee! :) Naulakko on Mazen, Stockmannilta hankittu. On kyllä sikamakee todellakin :)

   Poista
 3. Hieno setti! Puput sopivat kyllä tytölle ja pojalle ihan samantavalla tällä sinisellä pohjalla. Kiitos inspiraatiosta ;)

  VastaaPoista