Sivut

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Ne toiset satabileet

Elokuussa löysin sadannen geokätkön ja kirjoitin kätköilystä sanan jos toisenkin ja mainitsin ehkä jossain että miehellä on 97 eli kohta kahvitellaan taas. Reilu kuukausi siinä kuitenkin kului ennen kuin tämä perhe taas oli raapustamassa nimiään logivihkoihin. Jo valmiiksi oltiin päätetty että se on sitten käpykakku (teemaan sopivasti) ja Susupaloja, näyttää vähän joltain metsästä kaiveltulta nekin. Muuten ei puitteet yhtä hienot olleetkaan kuin mun satkujuhlissa ja kakku syötiin ihan lautasilta eikä pakasterasioista mutta nyt oli kynttilät! Vieraitakin oli vähemmän paikalla syysflunssan vuoksi mutta parhaita geomuistoja kuitenkin fiilisteltiin ja tulevaisuutta suunniteltiin.

Unohdettiin kaikessa tohinassa ottaa kuva miehestä sadannen purkkinsa kanssa mutta lapsesta tuli kuitenkin otettua kuvia kätköllä, oli niin innoissaan mukana vaikka ei varmaan ihan ymmärtänytkään että miksi me sen leikkikiven kanssa niin kovasti hihkuimme.
4 kommenttia:

 1. Hyvät on ollut juhlaeväät teillä! Ja kiva, että tenavakin oppii kätköille. Mulla on vieläkin se ensimmäinenkin etsimättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan saat ensimmäisen etsittyä, se tuskin tulee jäämään viimeiseksi! :)

   Poista
 2. Taas tuli geokuume. Mua kiinnostaisi geokätköily, mutta joskus kävin sivuja katsomassa ja ne tuntui niin hankalilta, että ajatus tyssäsi siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans aluksi ymmärtänyt läheskään kaikkia asioita kun en jaksanut perehtyä mutta kokeilemalla oppii, pikkuhiljaa ja sitten kun on jo vähän kärryillä, tajuaa ne kaikki muutkin asiat sitten jo helpommin :)

   Poista