Sivut

lauantai 16. huhtikuuta 2011

Mattotuunaus

Luin eilen illalla Virkatun linnun blogista virkatuista maton päädyistä ja kolahti niin lujaa että oli pakko siltä istumalta tehdä itsellekin moiset! Meillä kun sattui oleen räsymatto, jonka hapsut olivat kuluneet aivan tyngiksi. Jätin ne tyngät tuonne kääntöpuolelle ja virkkasin uudemmat systeemit :) Tuli kyllä hieno!

Lanka on Novitan FlipFloppia, juuri sopivaa tuohon hommaan :)

Meillä on kaksi räsymattoa jotka kelpuutin tähän asuntoon, toinen on kotikotoani saatu "perintömatto", jolle en tekisi mitään muodistusta missään tapauksessa ja tuo toinen on jotain mieheni peruja eikä mitään hajua että mistä se on alunperin. Otin riskin siitä että jos se onkin jokin spesiaalimatto ja mä olen nyt sitten se kamala ja ilkeä miniä joka matotkin pilas. Mutta virkkauksen voi aina purkaa pois, mattoa ei ole leikelty ;)

8 kommenttia:

 1. Tykkäsin hurjasti Virkatun linnun matonreunasta, ja niin tästäkin! Ei tuo miusta ole maton tuhoamista vaan siehän arvostat sitä kun haluat kaunistaa sen uuteen uskoon ;)

  VastaaPoista
 2. Miullakin alkoi päässä rattaat raksuttamaan Virkatun linnun maton nähtyäni, meillä kun ei muita olekaan kuin räsymattoja. Inspiraatiota odotellessa. :)

  VastaaPoista
 3. Emma: Hihi, ehkä juu ;)

  MeRzU: Noista tulee kyllä aivan mielettömän hienoja eikä virkkaukseenkaan mene aikaa paljon mitään!

  VastaaPoista
 4. Vitsi miten hieno! Löytyisköhän multa sellasta mattoa jolle vois tehdä reunukset... :D

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana matto.:) Ei olis tullut mieleenkään, että tolleenki voi tehdä. Iteltä ei nyt löydy yhtään räsymattoa tuohon hommaan.:/

  VastaaPoista
 6. Ihana matto tuli!! Ja Converset <3

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno! Ainaki on persoonallinen :)

  VastaaPoista
 8. Inka: Tosta tuli kyllä tosi kiva, en tajua miksei aiemmin ole missään törmännyt tuollaiseen!!!

  Faline: Niinpä, ei ole käynyt mielessä ja nyt kun ton näki ja teki niin se tuntuu niin jotenkin sellaiselta "no tietenkin!" :D

  Roina: Jep, consut <3

  Annu: :)

  VastaaPoista