Sivut

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Jos et muuten jo näytä läskiltä niin nyt ainakin näytät -mekko

Silppusin banaaniverhot jotka ostin kirppikseltä joskus opiskelijasolukämppään. Miehen kanssa yhteisissä asunnoissa ne eivät ole saaneet mitenkään hurjasti kannatusta joten ovat olleet melko vähällä käytöllä. Lisäksi niistä on värit levinneet pesussa (ilmeisesti alunperin Ikean kangas, mutta en ole varma). Surautin niistä eilen Surrur-kirjan kaavalla/ohjeella "minuuttimekon". Mistään minuuttimekosta ei mun mielestä voi puhua silloin jos reunat huolitellaan kanttinauhalla tai sitten minä vaan olen hidas laittaan kanttinauhaa. Ihan kiva kotihengailumekko, mutta jos tuon kanssa poistuu esim rappukäytävään, tulee salee joku naapuri taputteleen vatsaa. Mutta ainakin tiedän millä kaavalla tehdä mekkoja sitten jos joskus rupeen porsiin.

Onkohan nyt varmasti tarpeeksi keltaista?


Jopas on taas ilme xO




Tykkään tosta selän solmimisjutusta, ei tarvi mitään vetoketjuja säätää saadakseen sen puettua.

21 kommenttia:

  1. No kiva, kohtahan toi kirja on pakko itekin ostaa. Just tuommosista mekoista tykkään, ihan sama antaako mammavaikutuksen vai en kun kuljen teltoissa joka tapauksessa :D Teen kyllä varmaan oman minuuttimekkoni ilman niitä kanttinauhoja...

    Pikkusiskollakin on tainnut olla banaaniverhot, ainakin kuosi oli heti tuttu :D

    VastaaPoista
  2. Ihana kangas. Sopii huomattavasti paremmin mekoksi kuin verhoiksi!

    VastaaPoista
  3. Jee, mullekin on nyt tulossa tuo kirja vaikken ees osaa ommella. Marimekon mekoissa on lähes kaikissa se ongelma, että käyttäjä näyttää paksuna olevalta, oli tai ei. Toisaalta ne myös peittää niin hyvin tämmösenkin muumin alleen, että 8 kuullakin näyttää lähinnä...no läskiltä. Mutta minusta tuo sun päällä oleva mekko ei ole pahintalaatua ollenkaan tässä läskeyskategoriassa, vaan on oikein mellevä tapaus ja sopii hyvin noiden kumppareidenkin kanssa!

    VastaaPoista
  4. ps. no tuosahan tuo näkyykin kommenttini kanssa oma läskimekkoni.

    VastaaPoista
  5. Eikä se ihminen siellä mun mekon alla mikään hoikka ookkaan, pitää vielä mainita.

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Ihanan pirteä printti!! Sulla on kyllä hyviä kuvia kautta koko blogin. Miksei täällä meillä ole koskaan noin aurinkoista!? Mikä on sun salaisuutes:)

    VastaaPoista
  8. Onneli: Ei siinä kirjassa sitten oikein hirveenä muuta pakko tehdä -juttuja ollutkaan kuin se rahi ja tuo mekko ;) Kyllä mäkin tossa varmaan liikenteeseen lähden, niin kiva telttamekko kuitenkin :) Banaaniverhot on kyllä päheet! Mutta on banaanimekkokin x)

    *T*: Verhoina oli ehkä vähän levottomat, mekko saakin olla levoton :D

    Oi mutsi mutsi: Siinä oli kaikkia tosi helppojakin pikkujuttuja joissa ei juurikaan tarvi osata ommella :) Sivusuunnasta toi pahiten raskausmekolta näyttää vaikka en mä sitten tiedä että onko mun tapauksessa fiksumpaa pukeutua makkarankuoriin vai telttaan kun läski mikä läski joka tapauksessa ;) Sä oot melkein mun raskausidoli eli jos joskus lapsentekohommiin päädyn, haluun olla yhtä cool!

    Bubble: Niinpä! :D Toi sateenvarjo on harmi vaan lasten kokoa eli se ei peitä kuin ehkä tukan :D

    VastaaPoista
  9. No eikä! Minulla oli tuota kangasta joskus kasarina pussilakanoina (ihan marketkamaa) ja sitten yksissä häissä jollain naisella oli siitä mekko. Ajattelin vain että se on pukeutunut pussilakanaan ;) Pirtsakka tosin.

    VastaaPoista
  10. Voi elämän kevät että on hieno! Keltaista ei koskaan ole liikaa. Pitää vissiin metsästää kyseinen kirja, koska tuommoinen teltta kelpaisi mullekin... :)

    VastaaPoista
  11. Ihana mekko! Jos et halua käyttää sitä, niin lahjoitta se mulle! Ja keltaisista seinistä olen myös kateellinen, olen haaveillut sellaisista jo kymmenen vuotta - ehkä sitten seuraavaan kämppään...

    VastaaPoista
  12. Tuo on Ikeaa, oikein semmoista tämäkkää kangasta. Minullakin olisi tarjolla verhot ja kaksi sohvatyynynpäällistä tuosta kankaasta, että jos joku vielä kaipaa mekkomateriaalia tai on muuten ihastunut banskuihin, niin täältä saa.

    VastaaPoista
  13. Jokke: Ehkä mäkin voisin laittaa tän jonkun häihin :D Tosin kaikki mun kaverit tietää kyllä legendaariset banaaniverhoni.

    Roina: Thänks! :)

    Kirsikka: Oli kyllä kiva perustelttakaava :) Tosin mä vähän suurensin kaula-aukkoa kun ahdistaa sellaiset jotka tulee liian ylös ja kavensin vähän olkaimiakin kun on paremman näköinen noin. Niin ja levensin yleisesti vähän koska olen standardikokoa läskimpi ja tein isompia tissejä varten isommat muotolaskokset mutta periaatteessa kuitenkin tein kaavan mukaan ;)

    Anonyymi: Kyllä mä tuota aion käyttää! ;) Ja hei, keltaista seinään jos yhtään tuntuu siltä, aina voi maalata sitten uudestaan jos ei olekaan kiva ;)

    Aija: Oli joo aika tämäkkää kangasta. Eipähän ainakaan uppoudu makkaroihin tuo kaapu ;) On tuo kyllä mukavan pirteäkuosista matskua :)

    VastaaPoista
  14. Koska olet aina niin aurinkoinen haastoin blogissani sinut kertomaan 7 asiaa itsestäsi. Ihan parhaita juttuja aina sinulla!

    VastaaPoista
  15. Mirkku: Kiitos kauniista sanoista :) :) Täytyy katsella että mitä 7 juttua keksin :)

    VastaaPoista
  16. Repesin otsikolle!! :D Suloinen banskumekko kuitenkin.. :)

    VastaaPoista
  17. Miusta tuo on hauska :D Kesällähän sitä haluaakin vähän väljempää vaatetta ylle, kun lämpötila huitelee kolmenkympin yläpuolella... Tuo kirja on ehkä pakko ostaa, mistä sitä saa?

    VastaaPoista
  18. Santtu: :D

    Emma: Kyllä mä joo luulen että kesällä toi eksyy päälle vaikka kuinka näyttäis raskaana olevalta :D Ostin kirjan ihan normi kirjakaupasta. Mun mielestä sitä myy kirjakaupat ja Marimekon liikkeet.

    VastaaPoista