Sivut

lauantai 27. kesäkuuta 2015

Muumipeikkoa vie pieni iloinen tie ja aurinko kutittelee

Käytiin tänään Muumimaailmassa! Sitä onkin toivottu ja odotettu viime kesästä asti. Onneksi ehdittiin käymään kun raskaus on vielä tässä vaiheessa että pystyy istuun autossa ja käveleen koko päivän vaikka tiukkaa alkaakin jo tehdä. En tiedä että muistaako lapsi oikeasti niin hyvin vai muisteleeko valokuvien perusteella mutta tiesi jo kuitenkin minne mennä ja mitä niissä tehdä, just niin kuin viime vuonnakin. Tosin nyt muumeja jo halailtiin kättelyn sijaan. Ihan deja vu -reissuksi tämä ei mennyt sillä Muumitalossa oli ainakin vaihdettu vähän juttuja sisällä ja pihalle oli pystytetty Muumipeikon rakentama talo (mikä oli kuitenkin eri kuin 90-luvulla). Sää noudatti hampurilaismallia ja väkeä oli mukavan vähän.


Yksi parhaista jutuista oli laivojen uittaminen ja onneksi noita veneitä myytiin Muumimaailman lelukaupassa, on lapsi nyt niin onnellinen kun sai sellaisen omaksikin.

Räkäsoppaa!


Eiköhän sitä taas ensi kesänä pidä lähteä uudelleen, saas nähdä monennellako kerralla äiti itse alkaa kyllästyyn, vielä jaksan intoilla lapsen tavoin.


Kortti lähti tällä kertaa mummulle ja vaarille!

***

Viime vuoden Muumimaailmatunnelmat täällä.

4 kommenttia:

 1. Näyttääpäs kivalle teidän reissupäivä! :)

  VastaaPoista
 2. Muumimaailma on ihana paikka! Meillä lapset muistelee sitä edelleen ja ehkä vähän tekis mielikin mennä vielä, vaikka vanhinkin on jo pian 12. Oliko Muumimaailmassa vielä se riippukeinupuisto? Se oli mun lemppari ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joo riippukeinupuisto. Sinne kun olisi päässyt lekotteleen mutta ei, lapsella oli liian kiire muiden touhujen kanssa :D

   Poista