Sivut

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Melonijäätä

Pikkumies tykkää puuhastella, näitä olikin tosi kiva tehdä ja kyllähän niitä kiva on syödäkin.Minä muuten opin tykkään vesimelonista vasta 30-vuotiaana. Ensin tykästyin muutama vuosi aiemmin hunajameloniin ja nyt menee jo tuo normaalikin. Lapsena se oli minusta jotenkin ällöä ja vetistä ja no, pahaa.

12 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä ja varmasti kesälomalla (viimeistään) kokeillaan :)

  VastaaPoista
 2. Aika herkun näköisiä! Tuleeks tonne siis jotain nestettä meloninpalojen lisäks, vai tuupataanko ne niin täyteen että ei jää koloja? Mulla on kaapin perukoilla pyöriny vuosia 80-luvun Tupperwaren mehujäämuotit, oon monesti halunnu taas tehä mehujäätä, mut en oo saanu aikaseks. Nyt ois hyvä syy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sit lopuksi kun lapsi oli täyttänyt muotit, painelin ne tosi tiiviiksi massaksi sinne ja liruttelin kulhon pohjalle melonipalojen mössäämisestä irronnutta nestettä perään. Aika mauttomiahan noista tulee kun ei meloni itsessäänkään kovin voimakkaan makuinen ole mutta tekemisen ilo oli ainakin suurta :D

   Poista
 3. En siis olekaan outo, kun en vieläkään 28-vuotiaana tykkää vesimelonista! Tai muistakaan meloneista. Nättiähän vesimeloni on, ihana väripari, mutta miksi syödä jotain, mikä ei maistu juuri miltään? :D

  VastaaPoista
 4. kun (vesi)meloni nyt vaan on pahaa :D muuten tekisin näitä itekki...

  VastaaPoista
 5. Minulla taas oli vesimeloni suurta herkkua, jos sitä oli kaupassa saatavilla ja meillä varaa ostaa. Hunajameloni puolestaan tökkii edelleen kun se on niin liukas ja limainen.

  VastaaPoista
 6. Kiva idea tehdä vesimelonista mehujäätä! Eipä ole tullut mieleenikään.

  VastaaPoista